עבור לתוכן

שדרוג ל 20MB

Featured Replies

פורסם

הי.

אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB.

האם יהיה צורך להחליף את הציוד?

מודם : D-Link 2760U

ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?

פורסם

אאל"ט תצטרך להחליף את המודם - נתב, מכיוון שהנוכחי אינו תומך ב VDSL.

אתה תוכל להשאר עם הנתב הקיים לדעתי, אפילו בלי O.C. בחיבור קווי אתה תקבל את מלא המהירות. בחיבור אלחוטי זאת קצת בעיה.

פורסם

קודם כל תתקשר אליהם ותוודע לדעת שאתה אינך יכול לשדרג ל20 מגה אלא רק ל15, אלא אם כן אתה משלם מחיר מלא ואז יש מצב שבאזור שלך פרוסה תשתית. לגבי המודם שלך תצטרך להתחייב לתשלום לשנתיים כדי לקבל ראוטר VDSL (יש זיכוי חודשי אבל אם מתנתקים אתה רוכש אותו).

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תתקשר אליהם ותוודע לדעת שאתה אינך יכול לשדרג ל20 מגה אלא רק ל15, אלא אם כן אתה משלם מחיר מלא ואז יש מצב שבאזור שלך פרוסה תשתית. לגבי המודם שלך תצטרך להתחייב לתשלום לשנתיים כדי לקבל ראוטר VDSL (יש זיכוי חודשי אבל אם מתנתקים אתה רוכש אותו).

בהצלחה!

לא כל כך הבנתי את מה שכתבת.

למה איני יכול לשדרג ל 20 מגה?

אני כרגע משלם מחיר מלא על 10 מגה (100 ש"ח) ולפי מה שהבנתי הם עכשיו משדרגים ל20 בלי תוספת מחיר לשנה ראשונה.

לגבי התשתית, הסתכלתי בדף הנתונים של המודם שלי וכתוב שם : [table][tr][td]Attainable Rate (Kbps):23340

[/td][/tr][/table]

האם זה לא אומר שהתשתית אצלי תומכת ביותר מ20 מגה?

פורסם

לא יודע לגבי הנתונים מהמודם, אבל קראתי כבר על יותר מדי אנשים (חוץ ממני כמובן) בעלי מהירויות גבוהות שלא משלמים מחיר מלא והתקשרו לשדרג, אבל נאמר להם שהתשתית לא תומכת אצלהם ב20 מגה. אני דיברתי איתם לפני מספר שבועות לגבי שידרוג ובאף שלב בשיחה לא נאמר לי שלא ניתן לשדרג באזור שלי (אני בעל 10 מגה), תוסיף לזה בנאדם שרשם בפייסבוק של בזק שהוא קיבל אותה תשובה ולאחר שהתעקש נאמר לו שהוא כן יכול לשדרג אבל לא עומד בקריטריון לשדרוג ולכן יצטרך להוסיף כסף וכו'. אני יכול להעיד רק על המקרה של עצמי אבל מכמות האנשים שהתלוננו שקיבלו את אותה התשובה זה מתחיל להישמע לי חשוד...

אולי אתה תקבל תשובה שונה מאחר ואתה משלם מחיר מלא :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים