עבור לתוכן

עזרה-מציאת הקאצ' במבצע החדש של בזק-20 מגה לשנה חינם עדכון:חיפוש ספק ל20mb.

Featured Replies

פורסם

אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר).

http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx

אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?.

בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?.

רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3.

תודה לעוזרים.

פורסם

1. עד כמה שאני הבנתי, המבצע תקף רק ללקוחות חדשים שרוצים להצטרף וללקוחות קיימים שכבר נמצאים בNGN (משמע 10 מגה ומעלה).

2. תידרש לשדרג את המודם שלך למודם-ראוטר בעלות חודשית של 19.90 למשך שנתיים (חיוב-זיכוי), מה שאומר שאם תחליט לעזוב אותם תישאר עם תשלום של 19.90..

בקשר לספק:

החלפת ספק לא דורש שינוי של משהו פיזי, השינוי היחיד שנדרש הוא שינוי ההגדרות בחייגן / ראוטר.

בקשר להמלצות, אני הייתי אומר לך לנסות את הוט-נט החדשים, או לעבור לבזב"ל.

פורסם

כמה תיקונים\תוספות:

1. צריך להיות מנויים בבזק לפחות חודשיים או למנויים חדשים בתשלום 70 ש"ח על המבצע.

2.בזק דורשת עכשיו תשלום של 24.90 למשך שנתיים (חיוב-זיכוי) עבור הציוד.

3. אי אפשר להצטרף למבצע אם אתה כבר נמצא במבצע אחר (כל הורדת מחיר שהיא מתחת למחיר הרשמי הנקוב במחירון שלהם לאותה תקופת העסקה הוא "מבצע" וכמובן גם באנדלים נחשבים מבצע)

אם אתה לקוח שנמצא בבזק כבר יותר משנה אז אתה כבר כנראה נמצא באיזה חבילת "מבצע", אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שמשלמים את מחירי ההמשך המופקעים שלהם שמופיעים במחירון : http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/internet-allsale.aspx

קישור לתקנון:

http://www.bezeq.co.il/Internet/Documents/20mbs.pdf

פורסם

אין קאטצ', אבל זה לא מדוייק.

אני בעשרה מגה שלפני שבוע הורדתי את המחיר שלו מ99 שח ל59 שח וכשהתקשרתי עכשיו לשדרג היא שדרגה לי ל15 מגה לא לעשרים.

אני לא יודע אם זה בגלל זה, אבל היא אמרה שהיא לא יכולה לשדרג לי ל20.

בתקנון כתוב מגבלות טכנולוגיות, אבל אני לא מאמין שזה באמת זה כאשר אני כבר מנוי בעשר.

לדעתי זה סתם קטגוריה שנוצרה על מנת שיהיה להם תירוץ לא לשדרג ל20!

אבל שוב אני לא מתלונן כי זה ללא תוספת תשלום.

בכל מקרה צריך לזכור שעוד שנה המחיר קופץ ל140 שח אז להיות עם האצבע על הדופק ולא לשכוח לחדש חבילה :)

פורסם

נראה לי שהבעיה העיקרית היא התשלום על מודם ראוטר. זה לא מעט כסף אם תחליט לעבור לתשתית אחרת.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:החלטתי ללכת על זה,כרגע אני משלם ל012 25 ש"ח בחודש לספק (בלי גיימר). למי כדאי לעבור בשביל 20mb?.

הכי זולים זה אקספון,אבל המחירים הכ"כ זולים אותי מפחידים אותי. זה נראה כמו איזה הונאה.

בכל שאר המקומות ספק אחרי המבצעים עולה 50-60 ש"ח,איך אצלם זה 35??? (כנל לFAST).

האם הם פחות איכותיים? השירות לקוחות שלהם פחות טוב (וזה די קריטי שזה מגיע לספק)?.

הדברים החשובים לי לפי סדר חשיבות:משחקי רשת (פינגים),טורנטים,גלישה כללית,סירטוני youtube.

תודה לעוזרים.

פורסם

אקספון מצויינים וזולים, עד שיש מישהו זול הצרכנים מפחדים כי זה זול .

תנסה 24 שעות (זה יעלה לך פחות מ 2 שקל להתנתק אם אתה לא מרוצה)

אתה לא מחוייב לכלום .

פורסם

אני לא מזמן עברתי לאקספון.

שירות טוב ומהיר.

הפינגים יכולים להיות יותר טובים, למשל לארהב זה באיזור ה200 ולאירופה באיזור ה100-130

לארץ זה באיזור ה30 (הכל לפי speedtest)

בהתחלה גם ההורדות היו מתקשות להגיע למהירויות סבירות אז התקשרתי לתמיכה ואמרו שיחזרו אלי מהתמיכה באותו יום ובאמת חזרו, ופשוט שמו אותי בפול אחר והמהירויות באמת עלו ואני מקבל בטורנטים מהירות מקסימלית.

בעקרון רציתי להתחבר לעשר מגה, אבל בגלל שהמחיר זהה לכל החבילות הגדולות יותר היא שמה לי 100, ככה שלמשל היום שדרגתי את התשתית ל15 מגה בלי תוספת תשלום ולא הייתי צריך להסתבך.

בגדול אני ממליץ עליהם הם בסדר גמור ולא משחקים איתך משחקים!

המשחק היחיד שאני משחק ברשת כרגע זה wow ואין לי בעיה של פינגים הכל זורם.

פורסם

2. תידרש לשדרג את המודם שלך למודם-ראוטר בעלות חודשית של 19.90 למשך שנתיים (חיוב-זיכוי), מה שאומר שאם תחליט לעזוב אותם תישאר עם תשלום של 19.90..

אם הם נותנים לך מהירות של 15MB אז אין צורך בראוטר VDSL .

פורסם

אם הם נותנים לך מהירות של 15MB אז אין צורך בראוטר VDSL .

להבנתי (משיחה עם נציג) כל מהירות מעל 10 מגה דורשת מודם VDSL.

פורסם

היום שידרגתי מ-5 ל 15MB בבזק. ביררתי עם נציג טכני של בזק שמסר את המידע הנ"ל.

בכל אופן כרגע אני ב 15MB עם מודם-ראוטר Privatebox של בזב"ל שלכל הדיעות אינו VDSL.

פורסם

גם אני קראתי את הידיעה הזאת ובמקרה אני גם צריך לשדרג את המהירות. ידוע למישהו מה המחירים הממוצעים? כרגע אני משלם 38 לספק ו-80 לתשתית (ל-10 מגה). כדאי לבקש להישאר באותה רמת מחירים?

פורסם

אני לא יודע אם זה בגלל זה, אבל היא אמרה שהיא לא יכולה לשדרג לי ל20.

בתקנון כתוב מגבלות טכנולוגיות, אבל אני לא מאמין שזה באמת זה כאשר אני כבר מנוי בעשר.

לדעתי זה סתם קטגוריה שנוצרה על מנת שיהיה להם תירוץ לא לשדרג ל20!

גם אצלי אותו דבר התקשרתי ונאמר לי ע"י המכירות שאין באזור שלי 20 רק 15, שרק מלפני כמה שבועות דיברתי איתם לגבי שדרוג ל20 מגה ואף אחד לא הזכיר שאין באזור שלי תאפשרות. כנראה הדריכו אותם לשקר ללקוחות עד שהמבצע שלהם ייגמר ואז פתאום יהיה 20 מגה...

אישי555 אם תוכל להתקשר אליהם ולבדוק אם תקבל אותה תשובה (לא שזה מבטיח לנו משהו אבל זה כבר יתחיל להישמע קצת פחות כמו צירוף מקרים) ולעדכן אותנו פה זה יהיה נחמד...

מצחיק שמישהו שמשלם 50 שקל על 2.5 מגה יוכל לקבל באותו מחיר 20, אבל אני שמשלם 80 ש"ח על 10 מגה לא יכול לקבל 20 כי אני כבר ב"מהירויות הגבוהות" שהם הגדירו (ספקולציה אבל הסיפור נשמע חשוד).

עריכה: אגב קראתי עכשיו קצת תגובות בעמוד הפייסבוק של בזק וראיתי שהטריק הזה של ה15 מגה לא משהו ייחודי אלא די שכיח.

פורסם

גם לי אמרו שאני יכול לעדכן רק לא ל15 mb ולא לעשרים. לא הלכתי על זה כי הם אמרו שאני צריך ראוטר חדש ולא בא לי להתחייב.??באמת צריך ראוטר vdsl בשביל 15 אפשר

פורסם

למהירות 15m צריך ראוטר ADSL רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים