עבור לתוכן

בעיה עם ה HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי של הכאבל בכמה מילימטרים זה עבד. אצלי אין אפשרות לחתוך ונראה לי שזה די דפוק שזה אמור לעבוד ככה. מה אפשר לעשות? זה באמת הדרך? אין דרך אחרת לתקן את זה. אני פשוט מתבאס שזה מחשב כ''כ יקר וככה לא עובד לי ה HDMI אני בסרטים רצח לא יודע כמה מה לעשות תציעו אולי דרך אחרת לנסות לתקן את זה.http://forums.whirlpool.net.au/archive/1648665

תסתכלו פה תגובות לדוגמא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים