עבור לתוכן

האם קיימת דרך לכיבוי אוטומטי של הראוטר/רשת

Featured Replies

פורסם

היי

מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק

דגם הראוטר netgear 2200dgnV2

תודה :)

פורסם

תכתוב סקריפט telnet ותתזמן אותו לשעה שאתה רוצה לכבות/להדליק את התכונות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי מושג איך אני עושה תסקריפט הזה, יש איזה מדריך לזה ? או שאם תוכל תעשה לי טובה קטנה ותבנה לי כזה? המטרה בעיקרון שהראוטר או ה WIFI יתכבה בזמן מסוים

פורסם

תתחבר אליו עם telnet ותראה מה אפשר להריץ מתוך ה shell שלו. בד"כ מכשירים כאלו מגיעים עם BusyBox.

פורסם

אם אתה רוצה לכבות את הראוטר בשעה מסויימת פשוט תתקין על השקע שעון שבת פשוט ב20שקל.

פורסם

מעקב

פורסם

יש לי מפצל 6 שקעים של חשמל מאיקאיה שיש לו שקע אחד שהוא master - אני מחבר אילו את המחשב - ושאר השקעים נכבים ברגע שאני מכבה את המחשב. (מסך, רמקולים, ממיר - הכל נכבה וחוסך לי אורות מעצבנים ורעשים בלילה) אז גם הראווטר אפשר לחבר ככה.

פורסם
  • מחבר

תתחבר אליו עם telnet ותראה מה אפשר להריץ מתוך ה shell שלו. בד"כ מכשירים כאלו מגיעים עם BusyBox.

תודה הבעיה שאני לא מבין מילה מימה שאתה אומר, shell הבנתי איך שהוא שזה פקודות שקיימים במכשיר, אבל מה זה busybox?? ומאיפ ואני מביא telnet עזרה בנושא בבקשה

פורסם

עם גישה כזאת אולי באמת כדאי שתקנה מפצל חשמל עם טיימר...

פורסם
  • מחבר

עם גישה כזאת אולי באמת כדאי שתקנה מפצל חשמל עם טיימר...

למה לדבר ככה? הפורום נועד גם למשתמשים לא הכי מנוסים, למה אתה אומר עם "גישה כזאת"? אתה באמת חושב שאני אמור להבין את השפה הזאת?

בכל מקרה הורדתי telnet זה כמו סוג של חלון CMD מה אני עושה מפה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים