עבור לתוכן

Prestige

Featured Replies

פורסם

טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש :cool2: )

רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige.

הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP.

אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם.

עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל.

עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה.

כרגע , אני לא רואה שום סיבה למה לוותר על כל הנשקים שלי והכל בשביל איזה אייקון קטן.

דעתכם?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני חושב שזה מיותר.. לא רואה סיבה לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אני כנראה אעשה Prestige רק בשביל שיהיה לי מה להמשיך לשחק.

פורסם

גבר!!!!!! אני כבר ב פרסטאז (^_^) החמישית שלי, ואני יכול להגיד בביטחון מלא שזה הסיבה היחידה שעדיין בלי לשחק כל יום. אתה מרגיש כאילו יש איזה התקדמות. ואם נק פרסטאז אתה יכול לפתוח את הנשקים האהובים עליך מההתחלה אז זה לא כזה נורא להתחיל מאפס. ממליץ ++

פורסם
  • מחבר

גבר!!!!!! אני כבר ב פרסטאז (^_^) החמישית שלי, ואני יכול להגיד בביטחון מלא שזה הסיבה היחידה שעדיין בלי לשחק כל יום. אתה מרגיש כאילו יש איזה התקדמות. ואם נק פרסטאז אתה יכול לפתוח את הנשקים האהובים עליך מההתחלה אז זה לא כזה נורא להתחיל מאפס. ממליץ ++

סבבה , אבל שורה תחתונה זה רק בשביל איזה אייקון קטן.

אז אתה מסכים איתי שבשיטה שלי היה הרבה יותר מאתגר / מעניין?

פורסם

אחרי כמה שבועות ברמה 80 גם אני נכנעתי ועשיתי פרסטיג'.. התחיל להיות משעמם להיות על אותה רמה

לפחות אפשר לשמור נשק אחד אז שמרתי את הMP7

פורסם

סבבה , אבל שורה תחתונה זה רק בשביל איזה אייקון קטן.

אז אתה מסכים איתי שבשיטה שלי היה הרבה יותר מאתגר / מעניין?

כל אחד והכייף שלו, אין לי בעיה עם איך שזה עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים