עבור לתוכן

נפל לי המחשב מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. מחפש מחשב הכי זול שיש.

Featured Replies

פורסם

לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם.

המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך.

משמע המחשב שלי התפגר לדעתי.

הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה.

לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי.

המפרט הקודם היה ככה:

מעבר דואל קור משהו E6400

4 ג'יגה ראם

דיסק קשיח 160 ג'יגה

לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דגם

כרטיס מסך 8500GT

אני רוצה שהחדש או יהיה בקצת יותר טוב, או באותה רמה של הקודם. אני לא רוצה חלילה לחזור למשהו יותר גרוע.

אני לא משחק כלל וכלל במחשב ולא אשחק.

המחשב הוא לצפייה בסרטי HD (נהנהתי מאוד מ HD עם הכרטיס מסך שהיה לי 8500GT מה שאומר שאין לי דרישות גבוהות בכלל)

עכשיו אני רוצה רשת עם אחריות שאם חלילה יקרה משהו יש לי אבא ואמא. אני רוצה איבורי כי הם הכי זולים שיש (חברים אני הולך על זול, זוהי הוצאה לא צפויה ואני ממש לא רוצה להיתקע בלי מחשב. עזבו שאולי הבעיה בכרטיס מסך אני אבדוק. אבל בינתיים עיזרו לי בבקשה)

הינה קישור למחשבים הכי זולים באיבורי האחד הוא אינטל השני AMD על מה ההיתם הולכים? תקציב גג 1500 שקל אולי חריגה גג של 200

אינטל מחשבים שולחניים

AMD מחשבים

שוב הדרישות:

סרטי וסדרות HD כמו שהיה לי עם ה 8500

גלישה באינטרנט

פייסבוק, סקיפי, מסן, המון גלישה באינטרנט וזהו בכללי קצת אופיס פה ושם לא משחקים בכלל לא משחקים

תודה רבה רבה לעוזרים אני ממש מודה לכם אם לא יהיו תשובות מקסימום אלך על ההכי זול של אינטל כי הקודם גם היה אינטל

אם יהיו תגובות אלך בעצת אנשים שמביני עניין תודה רבהtoast.gif

* צריך רק מחשב לא מסך וציוד נלווה כי רק המחשב נפל לרצפה כל השאר בסדר. אולי הבנתם אבל בכל מקרה ציינתי את זה. תודה רבה

עריכה: אתם יודעים מה חשבתי על משהו. אנשים פה מומחים ומבינים בזה. למה אני הולך על מוכן? אולי אפשר גם להרכיב לי בזול ולהשתמש בחלקים שיש לי?

הרי אמרתי שהמחשב נדלק והכל עובד. משמע הספק כח - עובד. מאוררים - עובדים. מארז - יש לי.

צריך רק לוח אם

מעבד

כרטיס מסך

דיסק קשיח

אפשר לסגור את כל הפינה הזאת ככה באיזה פחות מ 1000 שקל או גג אלף? במקום שסתם אקנה מאיבורי

הלכתי על איבורי רק בגלל האחריות הארוכה שהם נותנים מי שירצה להרכיב לי לבד מחשב יבורך! תודה רבה

פורסם

אתה יכול פשוט לחבר את המסך לנייד. כמו כן חבר מקלדת ועכבר לנייד ולא תדע שמדובר בנייד...

פורסם

תתחיל מלפתוח את המחשב ולהסתכל פיזית אם משהו נראה לא בסדר, בנוסף תוציא ותכניס את הזכרון והכרטיס מסך, תראה שהמעבד יושב טוב, וגם שהחיבורים השונים של הספק כוח מחוברים טוב

פורסם
  • מחבר

אכן ניסיתי את כל מה שאמרתם - לא עזר לצערי.

הדבר היחיד שיעזור - למצוא מאיפשהו כרטיס מסך ולראות אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי.

אבל אין לי ממי להשאיל.

והנייד אני לא יכול אני פשוט סובל איתו. אי אפשר איתו.

אנסה איכשהו לברר בבסיס אם מישהו אוכל להשאיל לי את הכרטיס מסך שלו לבדיקה.

בינתיים אכפת לכם להציע לי מחשב הכי זול שיש? עדיף ללכת על המוכנים של איבורי או להרכיב לבד?

אשמח אם תעזרו לי בבקשה. ברור שלא אלך ישר לקנות אבל אם עוד יום יומיים לא אמצא פתרון - אני אקנה. תודה רבה לכם

פורסם

מפרטים מוכנים = זבל עם מארזים וספקים ג'נריים.

המפרט האיכותי הזול ביותר שתוכל לקנות חדש1 יעלה לפחות 1500 ש"ח.

1מחשב משומש יכול להיות פיתרון מצויין וזול יותר

פורסם

1. איך אתה מצפה לבסס מערכת על חלקים מהמערכת הקודמת בלי לדעת מה תקין ומה לא?

2. אין מחשבים ב1000 שקל, אולי בקופונים וגם אז זה מבוסס על רכיבים ג'נריים. כן חנויות מפרסמות את זה, בהצלחה לאלץ אותן באמת למכור את זה. מדובר במלכודות פרסומיות ריקות מתוכן, BE WARE.

3. קח בחשבון שקשיח לבדו עולה כ450 ש"ח. עצם היות ההוצאה לא צפויה לא תאפשר למזער אותה לרמת ה1000 ש"ח.

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות הוא להתחיל לאבחן מה תקין במחשב הקיים.

פורסם

איבורי לא רק שלא זולים יותר (עבור מפרט שאינו זבל טהור) הם בהחלט לא המקום הראשון שאישית הייתי קונה בו אם היה חשוב לי "אבא ואמא".

מהניסיון המצטבר פה בפורום יש חלופות עדיפות בהרבה כמו RSM, IQPC או זיגזג לדוגמה.

אולי קודם תקנה כרטיס מסך חדש ב~150 ש"ח ותבדוק אם זו הבעיה? אם אתה מאיזור הדרום אני יכול להשאיל לך אחד...

פורסם

אם המחשב לא מצפצף כשמדליקים אותו, אז הבעיה יכולה להיות במעבד שיצא מהמקום או התקלקל,

או לוח אם שנהרס.

לא חושב שיש טעם להחליף כרטיס מסך כצעד ראשון.

פורסם

אולי אם תפרק את הכל ותבדוק כל חלק בזכוכית מגדלת תגלה מה נהרס.

ואם הכל נראה בסדר תרכיב מחדש ותנסה שוב.

תמיד תוכל לקנות מחשב דומה משומש מאותו הדור בזול.

אבל עדיף לנסות ולחלץ כמה שיותר חלקים שאפשר לעשות בהם שימוש.

פורסם

מעבד:

[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX ₪341

לוח אם:

[..] ASROCK H61M-HVS ₪296

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪737

בתיקווה שהדיסק הקשיח תקין... אחרת זה עוד 450-500 ש"ח מינימום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים