עבור לתוכן

ירה בלפטופ של בתו בגלל תלונה בפייסבוק

Featured Replies

פורסם

טיפוס חולירע. :kopfpatsch: זה מזעזע בעיני, דיווחתי על זה ביו טיוב כתוכן פוגעני.

לקחת את המחשב של הבת שלך ולירות זו. כאילו מה המסר שהיא אמורה ללמוד? שאם משהו לא מוצא חן בעיני אבא שלה הוא יורה בו?

בעיני זה מזעזע ולא ההסבר שלו לא משכנע אותי. אפשר להחרים את המחשב. אפשר לאסור את השימוש, לצמצם את השימוש. אפשר אפילו למכור את המחשב ולהיפטר ממנו אחת ולתמיד או לתת אותו כמתנה לנזקקים. אבל לירות במחשב? לדעתי צריכים להכניס את הבן אדם הזה לכלא. :bash:

פורסם

אכן יכול להיות שהוא יכל לעשות שימוש טוב יותר בלפטופ אבל מצד שני המעשה שלו הראה עד כמה מזעזע בעיניו מה שביתו עשתה.

פורסם

לקחת את המחשב של הבת שלך ולירות זו. כאילו מה המסר שהיא אמורה ללמוד? שאם משהו לא מוצא חן בעיני אבא שלה הוא יורה בו?

בעיני זה מזעזע ולא ההסבר שלו לא משכנע אותי. אפשר להחרים את המחשב. אפשר לאסור את השימוש, לצמצם את השימוש. אפשר אפילו למכור את המחשב ולהיפטר ממנו אחת ולתמיד או לתת אותו כמתנה לנזקקים. אבל לירות במחשב? לדעתי צריכים להכניס את הבן אדם הזה לכלא. :bash:

כניראה שיש לך בעית הבנה באנגלית, כי הוא הסביר את המניע בצורהמ שכנעת. בחורה עשירה, בת לאבא שלא יה לו את הפריבלגיות. משפילה אותו, את אשתו ואת המנקה. לא עושה את זה בבית אלא באינטרנט מול כולם. אם היא הייתה גבר ובבית שלנו אז היא מזמן הייתה מקבלת מלקות חגורה בישבן. ה אב לא הרביץ, לא איים, לקח מחשב שהוא רכושו הפרטי לשדה רחוק על מנת לא להפחיד את המשפחה וירה ברכוש שלו. אין הבדל בין זה לבין לשבור את המחשב. עונש אחר אולי היה לתרום אותו לצדקה אבל ניתן לשמוע את הכעס בקולו ואני די בטוח שהוא לא בדיוק חשב צלול. בכל מקרה לדעתי הוא פעל כשורה

פורסם

....

:facepalm::s07::bash::kopfpatsch::lol:

פורסם

איזה היסחפות.

ממש כמו האמריקאים.

כולה הרס מחשב שהוא קנה במיטב כספו..מה זה משנה אם הוא עשה את זה עם אקדח או פשיט...

חלאס עם ההיסחפות - כמו התגובה שקראתי "מה המרחק בין לירות במחשב ללירות בבת שלו" - נו באמת..אני אפילו לא רוצה להגיב על זה...

פורסם

חח גדול, שמעתי על מקרה כזו עובדת שהתלוננה על עבודה בפומבי בפסייבוק ופוטרה. קצת מצחיק על תופעות כאלו, עובדה שירה במחשב של הילדה, יעשה לילדה רק טוב שינתק אותה קצת מפייסבוק ותתחבר להווה ולחיים האמיתיים.

פורסם

איזה היסחפות.

ממש כמו האמריקאים.

כולה הרס מחשב שהוא קנה במיטב כספו..מה זה משנה אם הוא עשה את זה עם אקדח או פשיט...

חלאס עם ההיסחפות - כמו התגובה שקראתי "מה המרחק בין לירות במחשב ללירות בבת שלו" - נו באמת..אני אפילו לא רוצה להגיב על זה...

שוקו היקר,

אל תתייחס אל הפוסטים של לינוי, כיוון שעד לא מזמן היא הייתה מאושפזת בכפיה במוסד שאני עובד בו.

שבוע שעבר היא ברחה ומאז היא נכנסת כל הזמן לכל מיני פורומים ורושמת שטויות.

בקרוב נתפוס אותה בתקווה(בעזרת המשטרה).

קוראים יקרים- אם אתם רואים את האישה הזו צלצלו מיד למשטרה ודווחו על כך:

ECL.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים