עבור לתוכן

עזרה בחיבור נכון של מגבר באוטו

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה

לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה .

עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב .

אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר.

אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והאם ניתן לחבר רק את הסאב בלי להגביר את הרמקולים ?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל אין הבדל בין פרונט לאחורי .

דבר שני ממליץ לך לא לחבר את הסאב למגבר הזה בכלל לא סתם נשרפו הקבלים!

חבר את הרמקולים הקדמיים ליציאת הפרונט או אחורית איך שנוח לך ואת האחוריים לאחורית.

*תוסיף טוויטרים 2 קדימה 2 לאחורה לצליל נקי יותר.

בשביל הסאב תוסיף מגבר נוסף עם 2 ערוצים או אם יש לך טיפה יותר מזומן תתפנק במונובלוק.

אם אין לך כרגע אפשרות פשוט חבר את הסאב לאחורה והרמקולים לקדימה ותכוון איך שנשמע לך.

פורסם
  • מחבר

הסאב הגיע ביחד עם המגבר הזה - זה סוג של ביילד אין שהמגבר יושב בתיבה של הסאב .

אז להצעתך אם אני מבין נכון , רמקולים קידמיים לחבר לחיבור של ה FRONT , וסאב לחבר לחיבור של ה REAR ? רמקולים אחוריים להשאיר מחוברים למערכת ?

מה בקשר לחיבור של ה RCA ? לאיזה כניסה לחבר אותו ?

פורסם

פרט איזה רמקולים יש לך, גודל והספק, מקדימה ומאחורה, הספק של סאב ושל המגבר וכמה יציאות preamp יש לך בCD.

אתה נותן נתונים כלליים מידי בשביל לקבל תשובה.

פורסם

לבנתיים חבר את הרמקולים האחוריים לREAR ואת הסאב לפרונט עד שתוסיף עוד מגבר רק לסאב.

בקשר ל RCA אם יש לך מפצל פשוט חבר אותו לכל הכניסות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים