פורסם 2002 במרץ 1823 שנים CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX CDEX סתם כי משעמם לי.... ;D
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים דווקא אני אוהב את AudioGrabber לא השתמשתי ב-CDEX אבל ב-AudioGrabber ניתן לקבוע את רמת הקידוד.
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים דווקא אני אוהב את AudioGrabber לא השתמשתי ב-CDEX אבל ב-AudioGrabber ניתן לקבוע את רמת הקידוד. זה לא כזאת פונקציה נדירה. גם בMusicMatch JukeBox יש את זה...
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים לא לשכוח בבקשה את Easy CD-DA Extractorהתאהבתי בה אחרי זמן ממושך מאוד שהשתמשתי ב MUSIC MATCH
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים דווקא אני אוהב את AudioGrabber לא השתמשתי ב-CDEX אבל ב-AudioGrabber ניתן לקבוע את רמת הקידוד. זה לא כזאת פונקציה נדירה. גם בMusicMatch JukeBox יש את זה... מישהו אמר שזה נדיר? פשוט ראיתי את זה: מסכים ב100% cdex היא הכי טובה , אבל אי אפשר לקבוע את האיכות של mp3 אז חשבתי שאין שם אפשרויות קידוד מתקדמות, זה הכל.
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים לא לשכוח בבקשה את Easy CD-DA Extractor התאהבתי בה אחרי זמן ממושך מאוד שהשתמשתי ב MUSIC MATCH Easy CD-DA Extractor אם אני לא טועה אז זאת התוכנה שכולם ממליצים עליה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.