עבור לתוכן

בקשה למשחקים חדשים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא בטוחה אם זה המקום הנכון אז סליחה מראש.

רציתי לבקש רשימה של המשחקים הכי חדשים (והטובים) שיצאו לאחרונה. לא רשימה ארוכה, רק איזה.. חמשת המשחקים הכי חדשים וטובים.

שיחקתי כבר ב:

Skyrim

MW 3

תודה שהזכרתם לי, שיחקתי גם ב:

Portal 1/2

Crysis 1/2

Dragon age 1/2

ואשמח למשחקים חדשים באותו סגנון, או אפילו סגנון שונה.

תודה רבה לעוזרים. :)

(אין צורך לדאוג לכרטיס מסך חזק מספיק.)

הילה~

פורסם

סגנון מסויים שאת אוהבת? סגנון שאת לא אוהבת?

למשחקי FPS אפשר להוסיף את BF3, CRYSIS2.

בנוסף תסתכלי על deus ex, arkham city, portal2

פורסם

יש משחקים ישנים יותר שפספסת או שרק משחקים חדשים? בכללי אין הרבה משחקים חדשים עכשיו, בחודשים האלה כולם חוזרים למשחקים שהם פספסו או לא הספיקו לסיים.

יש את PORTAL ו PORTAL 2 (למה אנשים כל הזמן אומרים לדלג על הראשון :nono:)

גם ב BATMAN הייתי ממליץ לשחק גם ב Arkham Asylum ולא רק ב arkham city.

ב RPG יש את THE WITCHER 2 שיצא לא מזמן ולמרות שהוא פחות טוב מהראשון בכל זאת מדובר במשחק ששווה לשחק בו.

יש גם את Kingdoms of Amalur: Reckoning שיצא ממש עכשיו, תבדקי ביקורות קודם (תדלגי על הדמו, הוא לא משקף את המוצר הסופי).

יש הרבה משחקי אינדי טובים, גם אם הם לא חדשים הרבה אנשים מפספסים אותם:

LIMBO

SUPER MEAT BOY

DEFENSE GRID

the binding of isaac

Shank ו Shank 2 שיצא ממש עכשיו

TRINE ו TRINE 2 שגם יצא לא מזמן

BASTION

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אנסה את חלק ממה שאמרתם.

חלק מהמשחקים בהחלט מוכרים לי, אבל לא טרחתי כ"כ לשחק בהם, אני מניחה שאנסה עכשיו.

וכן, אין לי בעיה גם עם משחקים ישנים, רק לא יותר מידי. כי אחרי הכל, אני מנססה גם לבחון את הביצועים של הכרטיס מסך שלי.

תודה, שוב :)

פורסם

משחקים מומלצים מאוד בסגנון הRPG:

FALLOUT 3/NEW VEGAS

MASS EFFECT 1/2 והמשחק השלישי יוצא בקרוב.

MIRROR'S EDGE משחק פארקור בזווית FPS. טיפה ישן (2008) אבל משחק מאוד מהנה לדעתי.

BORDERLANDS - אקשן עם קצת RPG גם משחק מעולה.

DEAD ISLAND - משחק FPS בעולם פתוח.

סדרת ASSASSINS CREED מאוד מומלצת.

סדרת BIOSHOCK (ז'אנר FPS) אולי יעניין אותך.

אני יוסיף גם את Plants Vs. Zombies שהוא משחק חובה.

MAGICKA בז'אנר האינדי.

ואני מחזק את ההמלצות על TRINE, SUPER MEAT BOY וBASTION

פורסם
  • מחבר

רק לא Borderlance.. חרשתי על המשחק הזה והוא פשוט חזר על עצמו כ"כ הרבה פעמים שנמאס לי.

ואני.. פחדנית מידי לMASS EFFECT.. לצערי הרב.

ואת ביושוק שיחקתי.. כבר שכחתי באיזה משחקים שיחקתי האמת. Magicka שיחקתי, יש לי. לא כ"כ מעיניין בלי אנשים.

אנסה בהחלט את כל השאר. (רציתי כבר הרבה זמן לשחק DEAD ISLAND)

פורסם

מה מפחיד ב MASS EFFECT? את בטוחה שאת לא מתבלבלת? אם אהבת את COD ואת SKYRIM אז אין סיבה שלא תהני מ MASS EFFECT, הוא יושב בדיוק באמצע בין SHOOTER ל RPG (ואפילו נע יותר מידי לכיוון השוטר).

פורסם

אם כבר אז לפחד מ dead space 1/2

או מ amnesia the dark descent

פורסם

מצטרף להמלצה על mass effect במיוחד שהשלישי צריך לצאת חודש הבא,

ממליץ לשחק מהראשון וליבא את הדמות גם לשני ולשלישי כשיצא.

באמת חוויה לא מהעולם הזה.

פורסם

רק לא Borderlance.. חרשתי על המשחק הזה והוא פשוט חזר על עצמו כ"כ הרבה פעמים שנמאס לי.

ואני.. פחדנית מידי לMASS EFFECT.. לצערי הרב.

שיחקתי בME הראשון ולא התלהבתי (קניתי בכמה גרושים כדי להבין מה זה) שיחקתי בערך משימה אחת יש שם חיזרים ורובוטים או משהו כזה לא נראה לי משהו מפחיד מדי.

בFallout יש קצת גיוון ופחד והמשחק מתאפיין בזה שהולכים לטיול בשממה גרעינית ופתאום משום מקום יורים עליך או קופצת עליך איזה מפלצת.

אני לא משחק הרבה משחקים מודרנים. הFPS היחידי שאני משחק בו זה BF3 מדי פעם ובעבר שיחקתי BFBC2 (איזה400 שעות) . המשחק יותר קבוצתי ויש שם מטרה ולא סתם רצים ויורים למרות שלרוץ ולירות זה לא כזה נורא כשרוצים לפתוח שידרוגים לנשקים ;) .

אני לא אהבתי את oblivion אז לא קניתי את skyrim. במבצעים של steam קניתי את two worlds 2 והוא די נחמד אבל הוא נהיה קל עם הזמן. שיחקתי איזה 20 שעות ואני עדיין בחלק הראשון ובנתיים זנחתי אותו למשחקים אחרים.

כרגע אני משחק JA:BIA שרק יצא (יש demo )שהוא בכלל סוג של אסטרטגיה בתורות שהפכו אותו לRTS +Pause + plan and go שזה די נוח אבל חסר למשחק ליטוש. המשחק קצת דומה לcommandos והוא מתחיל קל אבל אחר כך צריך לחשוב יותר אל טקטיקה כדי שהחיילים היקרים לא ימותו. וכשאני אומר חיילים יקרים הם עולים בין 10k$ ל 70k$ בהשוואה שריון kevlar עולה איזה 3000$ האקדח הכי זול 600 רובה סער בסביבות 5000$ . כרגע אני מצליח להשיג איזה 7000$ ליום ויש לי 9 חיילים זולים.

כשנמעס לי לקבל על הראש מהמחשב או להיפך אני משחק the binding of issac - משחק arcade ממכר שמקבלים בו שידרוגים רנדומאלים לדמות והמפה גם רנדומלית (כמו rogue like אבל המשחק arcade ).

בטלפון הנייד אני מנסה עדיין להגדיר את jagged alliance 2 כדי שיהיה נוח לשחק. שיחקתי בעבר הרבה xcom1 שזה משחק ישן (עושים לו remake בferaxis עכשיו).

בקיצור אני לא יכול להמליץ על הרבה בFPS - פשוט לא נוגע בג'אנר ולMMORPG אני לא מתקרב יותר (אופציה לאנשים שיש להם זמן ויש המון בחינם). בעבר שיחקתי הרבה X3:Terran Conflict וגם הרבה titan quest .

המשחקים היחידים שאני קונה במחיר מלא הם משחקי BF (חוץ מBFBC2 שקניתי ב7.5 דולר) שכשיוצא חדש לא משחקים בישן יותר . המשחקים האחרים שאני קונה במחיר מלא הם משחקים שאני מעריץ כמו Jagged Alliance שהצליחו לשכנע אותי שהמשחק שווה את הכסף שהם ביקשו (33$ לpreorder ). יש לי כרגע את x rebirth על הכוונת וגם XCOM האסטרטגי (נראה איך יצא קודם) ואת BF3 קניתי לפי התיכנון.

אגב Orcs Must Die נחמד מאוד, Terraria משחק כמו minecraft 2D (לפי דעתי terraria יותר טוב מminecraft ).אני אגב קונה את רוב המשחקים שלי כבר שנים (חוץ מהfreeware ). ובתקופת מבצעים אני שולח מתנות חברים(באתר בינלאומי - זה דבר נהוג בחגים) וגם קיבלתי כמה מתנות(השנה איזה 2 דולר יותר ממה שנתתי) אז זה מתקזז.

פורסם
  • מחבר

מה מפחיד ב MASS EFFECT? את בטוחה שאת לא מתבלבלת? אם אהבת את COD ואת SKYRIM אז אין סיבה שלא תהני מ MASS EFFECT, הוא יושב בדיוק באמצע בין SHOOTER ל RPG (ואפילו נע יותר מידי לכיוון השוטר).

כן, זהו!! התבלבלתי בין זה לזה. Dead Space זה המשחק המפחיד שדיברתי עליו, מצטערת שבלבלתי אתכם.. :)

ותודה רבה, יש לי עכשיו רשימה ענקית של משחקים, רק בשביל שלא יגידו שבנות לא עושות שופינג.. (חבל שאני למטרה שונה xD)

וכדאי לך לנסות Skyrim. הוא ממש נחמד.

המשחק הראשון שאנסה לפחות : Dead Island. שמעתי עליו הרבה.

פורסם

רק אל תצפי למשהו מדהים בסגנון הטריילר...:P זה עוד משחק יריות בזומבים עם כמה טויסטים, והנמכת ציפיות תמיד מועילה למשחקים מסוגו.

פורסם

alan wake

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חייב לחזק את הההמלצה על bastion אחד ממשחקי התפקידים, הק אנד סלש היותר טובים מהמזן האחרון. אחלה סיפור ופסקול מדהים

trine הראשון גאוני, השני מאוס יותר. מוומלץ לקנות כאשר יש מבצעים. defnse grid שווה בהחלט, ניתן לקנות אותו ואת כל ההרחבות במשהו כמו 60 ש"ח וזה משחק שבכיף יכול להעביר את הזמן. למען האמת כבר תקופה ארוכה שאני קם בבוקר. רבע שעה חדשות, רבע שעה בלייזר, חצי שעה משחק ואז מתחיל את היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים