עבור לתוכן

סיכום ODC #1

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי smile.gif.

למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא.

היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ.

אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו.

למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא קודם כל לקחת את הקהילה הזאת לרמה בה היא נמצאת באירופה. כמשחק מוביל תחרויות לכל דבר.

בשביל זה אני אשמח לקבל את שיתוף הפעולה שלכם בנושא. אני רוצה לדעת האם היו בעיות בטורניר שאתם מעוניינים לשפר, הצעות לפעילויות המשך וכו.

אז קדימה, אני מקשיב =)

פורסם

שאלה- בטורנירים הבאים יהיה Seeding? או שהמשחקים יהיו תמיד אקראיים?

פורסם
  • מחבר

גם בטורניר הזה היה סידינג, אם כי מאוד בסיסי שהתבסס על דעת כמה אנשים בתוך הקהילה.

בהמשך כחלק מתכוניות הקידום לקהילה, אמורה להיווצר טבלת נקודות עפ"י צבירה בטורנירים ולפי טבלה זו ינתן גם סידינג וגם הטבות נוספות בהמשך =)

פורסם

לפי דעת הקהילה? תביא לי מישהו אחד שאומר שאנחנו יותר חלשים מנום O:

בכל מקרה, אני מקווה שיהיה באמת סידינג יותר מדויק בעתיד. הODC הבא יהיה שבוע הבא?

פורסם

לפי דעת הקהילה? תביא לי מישהו אחד שאומר שאנחנו יותר חלשים מנום O:

בכל מקרה, אני מקווה שיהיה באמת סידינג יותר מדויק בעתיד. הODC הבא יהיה שבוע הבא?

איך הגעת למסקנה הזאת?

פורסם

איך הגעת למסקנה הזאת?

הוצאת לי את המילים מהפה!

מתי תחרות הבאה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים