עבור לתוכן

Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB או Seagate 1TB ST1000DM003

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי צורך בד.קשיח בנפח 1TB. אני רוב הסיכויים קונה מKSP ואלה שני הדגמים הכי זולים שיש להם.

לא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע על שניהם, אז חשבתי אולי אני אתעניין פה ואולי למישהו יש מידע או ניסיון עם השניים.

והאם הם פחות טובים מהמוצרים המתחרים מבית WD או SAMSUNG?

מידע שכן עליתי עליו הוא המון ביקורות בNEWEGG על ההיטאצ'י שהוא מגיע תקול או מתקלקל לאחר תקופה ממש קצרה.

עדיף להמנע ממנו?

פורסם

תראה אני חושב שאתה עושה כאן טעות עדיף להוסיף כמה שקלים וללכת על W.D חברה אם ניסיון ואיכות

וגם אל תישכח דיסק קשיח זה דבר חשוב שם יושב כל המידע שלך אני לא חושב שיום אחד תרצה לעבד את המידע.(נקודה למחשבה)

פורסם
  • מחבר

כמה שקלים? הגרסא המקבילה של WD שהיא Caviar Blue עולה כמעט 200 שקל יותר. זה בערך 40% יותר. רחוק מהבדל של "כמה שקלים".

ועד כמה שזכור לי HITACHI ו-SEAGATE נמצאים בשוק גם מספיק זמן, המוצרים שלהם באמת כאלה לא ברמה?

פורסם

כנראה לא הבנתה בכמה הציו לך את הדיסקים האלה?

פורסם
  • מחבר

המחירים לפי האתר של KSP

פורסם

המחיר ב IQPC :

GREEN 1TB SATA2 WD- זמין במלאיאחריות: שלוש שנים !מחיר: ₪633

פורסם

הגרסא הירוקה בעלת מהירות סיבוב 5400 ולכן איטית (ושקטה) יותר.

אני הייתי הולך על הסיגייט (אם יש הרבה תלונות על הדגם לדבריך אז עדיף להיזהר).

אגב כל החברות שהזכרת אמינות.

כיום נותרו רק שלושה שחקנים בשוק:

WD שרכשה את היטיצי

Toshiba

ו סיגייט שרכשה את סמסונג.

פורסם

מידע שכן עליתי עליו הוא המון ביקורות בNEWEGG על ההיטאצ'י שהוא מגיע תקול או מתקלקל לאחר תקופה ממש קצרה.

עדיף להמנע ממנו?

לי יש את ה2TB של היטאצ'י מהסדרה הזאת כבר קרוב לשנה, עובד 24/7 באופן פעיל למדי, והכל בסדר בנתיים.

אני יודע שבNEWEGG היו הרבה תלונות על אותו דגם של היטאצ'י שהגיעו תקולים ללקוחות, ואחר כך הסתבר שהיתה בעיה באריזה של המשלוחים של ההרדיסקים.

ועד עכשיו זוכרים את זה כבעיית אמינות של ההרדיסקים עצמם.

אנשים שעובדים במקומות שמוכרים את זה אמרו שאין שום בעיה של החזרות לדגמים האלה, והם יחסית מאוד אמינים באופן כללי ולעומת דגמים אחרים.

פורסם
  • מחבר

מידע מאוד מעניין..

הקטע הוא שהבנתי שההיטאצ'י הוא SINGLE PLATTER לעומת האחרים ולכן אמור להיות מהיר יותר (אמנם כנראה לא בהרבה).

אם אתה אומר שהבעיה הייתה ספציפית בNEWEGG כתוצאה מהאריזות אז אני כנראה אלך על ההיטאצ'י.

חוץ מזה הוא גם בא עם 3 שנות אחריות במקום 2 לסיגייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים