עבור לתוכן

בעיות בנתב EDIMAX BR-6424n v2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי נתב edimax br6424n v2 כשלושה חודשים

מההתחלה אני חווה ניתוקים ברמה שאני חייב לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, כי אין לי אפילו גישה לip של הנתב (ממש כאילו הנתב התרסק)

השימוש בו הוא: חיבור אחד למחשב נייח, ואלחוטי למחשב אחד נייד.

כאשר הנתב עובד, הכל בסדר מבחינת מהירות גלישה, ואין ניתוקים רגעיים

דיברתי עם הספק, הם לא מוכנים לספק עזרה נוספת חוץ מלבדוק אצלם שאין ניתוקים, כך הם טוענים. מדובר בספק אינטרנט מאוד חדש בשוק, ולכן אני לא סומך עליו כ"כ

מה אפשר לעשות כדי לאתר את הבעיה?, ביצעתי עדכון קושחה לעדכני ביותר ועדיין יש ניתוקים

תודה

פורסם

כבלים או ADSL? איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

כבלים, THOMSON

פורסם

אתה מוריד באמצעות טורנט?

פורסם
  • מחבר

יש לי יו טורנט פתוח, אבל לא מוריד

הבעיה היא שהכניסה לנתב לא מאופשרת לאחר הניתוקים (כלומר מנסה להיכנס ל ip של הנתב ולא מקבל כניסה

פורסם

נשמע כמו הצרות שהיו לי עם הנתב EDIMAX הישן שלי (הראשון והאחרון שלהם שאני קונה).

אצלי בכל מקרה הבעיה היתה שקניתי EDIMAX. :s07:

עדכון FIRMWARE שיפר את זה מעט אבל עדיין היה מגיב כמו גרוטאת אלקטרוניקה עם בעיות חשמליות כל פעם שהייתי מבצע פעולות קינפוג.

CHIEF אמר לי פעם לגבי זה שהבעיה הזאת מוכרת בדגמים הישנים שלהם, ושהוא דווקא חושב שהדגמים החדשים הזולים שלהם בסדר.

אני למדתי שוב את הלקח על קניית ציוד זול, ומקווה לא לחזור על הטעות בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין איך מוצר לא מחזיק מעמד מהרגע הראשון שנקנה. בסה"כ זה מוצר משווק ונמכר, אני לא הראשון ולא האחרון שקנה אותו

מוזר לי מאוד

פורסם

אני לא חושב שהבעיה היא במוצר אלא בתאימות שלו מול התשתית והטכנולוגיה בארץ.

פורסם

לא יודע מה הבעיה שלך, אני רק מספר לך את החוויה שלי עם 6204G אאל"ט.

יכול להיות שהבעיה שלך אפשר לפתור ובאמת הראוטר (אמור להיות) יחסית בסדר.

הקטע הוא שזה בדיוק מה שאני אמרתי על הראוטר הישן שלי, שכאמור היה מוצר גרוע מאוד בכל קנה מידה.

פורסם

יש לי יו טורנט פתוח, אבל לא מוריד

הבעיה היא שהכניסה לנתב לא מאופשרת לאחר הניתוקים (כלומר מנסה להיכנס ל ip של הנתב ולא מקבל כניסה

אני מאמין שהטורנט הוא זה שגורם לבעיה - יש לך יותר מדי חיבורים פתוחים איתו והנתב אינו עומד בכך. תסגור את הטורנט או תגביל את מספר החיבורים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע, הורדתי את מספר החיבורים, וליתר בטחון סגרתי יוטורנט לכמה ימים כדי לבדוק את הניתוקים

תודה רבה, אני אעדכן אם עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים