עבור לתוכן

האם מחשב שמחובר לנתב (תקן N) בתקן G "יוריד" את כל המחשבים שהמחוברים לרשת לתקן G?

Featured Replies

פורסם

אני מבין שגם אתה מקבל את אותה מהירות פלאית בתקן G שאיכשהוא חמקה ממני.

תסיק את המסקנות שלך לבד, אני יסיק את שלי. לא באתי להתווכח בנושא או לאבחן את זה מחדש. היה גם משתמש נוסף בפורם בעבר שתיאר התנהגות דומה.

עם כבר יצא לנו לדבר... קניתי את הנתב הראשון שלי NP28G מהסקירות באתר שלך לפני מספר שנים. חשבתי להגיד היי! :hi: תמיד אהבתי את האתר שלך. מקצועי מאוד.

הנתב עצמו יצא בסוף מלפפון... ::) אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

שטויות. כבר בדקתי לפחות 5 נתבים ואף אחד לא נתן ממש יותר מ- 2.5MB מטווח אפס! יושב על הנתב!

SUPER G שהוא 108mpbs הוא בערך 3.2MB~3.5MB

מאפיה אתם מפליצים את הנתונים האלה?! בטוח לא מנסיון אישי??

תן לי לנחש - TPLINK WR641/2G?

פורסם

לא. למה?

אני יחסוך ממך לנחש שנית.

מה שאני זוכר.. זה נתב 3com זול, שלושה נתבי קומפקס NP28G, נתב D-link dir-635, נתב לינקסיס WRT610N, אני חושב שגם בדקתי עם WRT54GL מתישהו...

פורסם

אאל"ט חיבור G לנתב שעובד עם התקן בN, יוריד את המהירות לחצי (התיאורטי) של N.

פורסם

אני מנסיו העברתי על 4 מגה לשנייה במרחק 10 מטרים.

יכול להיות הכרטיס רשת שלך.

פורסם

^ יש לי יותר מכרטיס רשת אחד.

תוכיח.

פורסם

נוו אז מה התשובה הנכונה? כי יש לי בבית גם רשת בתקן n אבל הwifi בפלאפון שלי הוא בתקן g אז כל הרשת שלי יורדת במהירות שאני מחובר לרשת עם הפלאפון?

פורסם

נראה שהתשובה לא חד משמעית ותלויה בגורמים שונים. אם יש לך את הציוד, תבדוק בעצמך.

פורסם

^ יש לי יותר מכרטיס רשת אחד.

תוכיח.

כדאי שתציץ במדריך הזה ותבדיל בין מהירות התקן לבין המהירות האפקטיבית -- http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

אני גם מציין זאת בכל בדיקת ביצועים שאני עורך...

פורסם

נוו אז מה התשובה הנכונה? כי יש לי בבית גם רשת בתקן n אבל הwifi בפלאפון שלי הוא בתקן g אז כל הרשת שלי יורדת במהירות שאני מחובר לרשת עם הפלאפון?

ממה שהבנתי אם אין לך DUALBAND בראוטר, המהירות של N תרד לחצי בחיבור לN וG במקביל.

פורסם

כדאי שתציץ במדריך הזה ותבדיל בין מהירות התקן לבין המהירות האפקטיבית -- http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm

אני גם מציין זאת בכל בדיקת ביצועים שאני עורך...

לא הבנתי מה אתה רוצה? :nixweiss:אתה בטוח שאתה מפנה את זה לאדם הנכון?!

רשמת מהירות של 23Mbps שזה תואם למה שאמרתי כול הזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים