עבור לתוכן

האם מחשב שמחובר לנתב (תקן N) בתקן G "יוריד" את כל המחשבים שהמחוברים לרשת לתקן G?

Featured Replies

פורסם

יש לי הוטבוקס שפועל על תקן N,

אם יש כמה מחשבים שמחוברים לנתב בתקן N, אבל מחשב כלשהו מחובר אליו עם כרטיס בתקן G,

זה מוריד את כל הרשת לתקן G?

קראתי את זה איפשהו וזה קצת בלבל אותי.

לי הגיוני שכל מחשב יגלוש לפי הביצועים של הכרטיס רשת שלו..

פורסם

לא, אין סיבה ששאר המחשבים יתחברו לתקן G שיש להם יכולת לגלוש על תקן N

בעיקרון אם הממשק האלחוטי פתוח לכל האופציות b/g/n, התקן שתקבל תלוי בכרטיס רשת שיוזם את הבקשה

פורסם
  • מחבר

לא, אין סיבה ששאר המחשבים יתחברו לתקן G שיש להם יכולת לגלוש על תקן N

בעיקרון אם הממשק האלחוטי פתוח לכל האופציות b/g/n, התקן שתקבל תלוי בכרטיס רשת שיוזם את הבקשה

זה לא יגרום לצוואר בקבוק?

פורסם

יש לי הוטבוקס שפועל על תקן N,

אם יש כמה מחשבים שמחוברים לנתב בתקן N, אבל מחשב כלשהו מחובר אליו עם כרטיס בתקן G,

זה מוריד את כל הרשת לתקן G?

נכון

פורסם

^מה נכון?

אם יש ראוטר שתומך בתקן N ומחוברים אליו ארבעה מחשבים עם כרטיס רשת תומך בתקן N התקשורת תהיה בתקן N גם אם יש מחשב חמישי

שמחובר לראוטר בתקן G.

פורסם

הוא מדבר על מהירות התקשורת האפקטיבית. כול הרשת האלחוטית תצנח למהירות G.

פורסם

^ממש לא נכון. בתקן N יש "חוכמה" שיודעת לדבר עם כל התקן אלחוטי במהירות האפקטיבית של התקן בו הוא תומך. המשמעות היא שאין ירידה אוטומטית של כל רשת האלחוטית ל-G. גם אם יש התקן ברשת שמדבר ב-G, התקנים שמדברים ב-N ימשיכו לדבר עם הנתב במהירות של תקן N (פחות או יותר).

פורסם

^ תאמר את זה לנתב שלי התקן אחד ב G מצניח את כול הקליינטים האחרים ל 2.5mb/s

פורסם

למרות שתקן G מאפשר 54mb/s?

יש לך בעייה אחרת...

פורסם

זה מגה BYTE לא BIT וזה המקסימום של תקן G.

פורסם

ידוע - המהירות עדיין צריכה להיות לפחות כפולה.

פורסם

?

פורסם

תקן G יכול להגיע גם ל-4 מגה לשנייה.

פורסם

שטויות. כבר בדקתי לפחות 5 נתבים ואף אחד לא נתן ממש יותר מ- 2.5MB מטווח אפס! יושב על הנתב!

SUPER G שהוא 108mpbs הוא בערך 3.2MB~3.5MB

מאפיה אתם מפליצים את הנתונים האלה?! בטוח לא מנסיון אישי??

פורסם

קודם כל כדאי שתרגע...

אני בדקתי מספר נתבים בתקן N עם התקני N ו-G במקביל ואין בהם את התופעה שאתה מתאר. זה שאתה מקבל מהירות נמוכה יכול לנבוע מהמון סיבות, גם אם המחשב קרוב לנתב. לדוגמא, טלפון אלחוטי או אפילו התקן BLUETOOTH יכולים לגרום לכך. מעבר לכך, אם יש עוד רשתות אלחוטיות בסביבה - זה בטח יכול להשפיע על המהירות שאתה מקבל.

אז לפני שאתה קופץ למסקנות ומבטל כאן במחי יד אחת לא מעט אנשים שמבינים בתחום הזה, כדאי שגם תבדוק את עצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים