פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים יש לי database מסויים ובאחת הטבלאות יש לי 12 שדות.אני עושה query שמחזיר לי את כל השדות: public IQueryable allmovies() { var sratim = from seret in dataBase.Movies orderby seret.MovieName select new { seret.MovieID, seret.MovieName, seret.MovieTypeID, seret.Copies, seret.Summary, seret.Year, seret.Lenght, seret.CountryID, seret.MoviePicUrl, seret.TrailerUrl, seret.Active, seret.DateAdded}; return sratim; }כאשר אני קולט את התוצאה מהפונקציה ע"י: IQueryable movies = vid.allmovies();איך אני בדיוק אמור לראות את כל השדות שיש לי בטבלה ב-database ? (כשאני נכנס עם דיבגר ל-movies אני לא רואה אותם)
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים במקרה הזה עדיף שתגדיר טיפוס אמיתי (נניח, קרא לו Movie) לסרטים שלך במקום לעבוד עם var, ואז תוכל להחזיר <IQueryable<Movie. על התוצאה אפשר לעבור ב-foreach.באופן כללי, עדיף להימנע מטיפוסים אנונימיים, ובמיוחד לא להחזיר מפונקציות אובייקטים מטיפוס אנומימי.
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים מחבר אתה מתכוון להגדיר אובייקט חדש שהשדות בו יהיו כל אותם שדות שיש בטבלה שלי ב-database ואז אותו להחזיר ?
פורסם 2012 בפברואר 1113 שנים yup.יש אגב כלים שעושים את זה באופן אוטומטי.http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb386987.aspxבעצם, למה שלא פשוט תחזיר את האובייקט seret (במקום select new)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.