עבור לתוכן

שתי בעיות קצת מעצבנות בפורום

Featured Replies

פורסם

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים.

דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק.

שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת).

חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש.

:xyxthumbs:

להלן ההבדלים (לאחר עריכה מחדש):

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים.

דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק.

חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש.

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם הנקודות שהועלו (מלבד הפתרון, שכן אינני מבין דבר בבניית פורומים), אבל קח בחשבון דבר אחד - משום מה, המנהלים כאן ממש לא אוהבים שפותחים דיונים פומביים (כלומר, לא בהודעה פרטית) על הבעיות בפורום, וסביר להניח שהדיון הזה ינעל.

פורסם
  • מחבר

העיקר שהמסר יעבור. אני לא כאן מספיק בזמן בשביל להבין איך ההנהלה עובדת אבל חשבתי שזה הפורום הנכון להצביע על הבעיות.

ירצו, יתקנו, לא ירצו, לא נורא. :nixweiss:

פורסם

אם כבר יש עוד בעיה בטח רבים נתקלו בא וזה כשאתה מדביק קישור או טקסטק זה יכול לצאת בכתב קטן או שההדבקה יוצאת בסדר ואז הכתיב העצמאי מלמטה אוטומטי יורד לקטן מאוד.

פורסם

לנעול לאלטר :pissed:

משביתי שמחות שכמותכם :lol:

ועכשיו קצת יותר ברצינות וקצת פחות בפארנויה !

אני מניח שמנהלי האתר כבר מעבר לשלב של היעלבויות /

רגישות לביקורת כל עוד הדברים הם בעלי טעם ועניין,

שזה המקרה ( אני מאמין ) במקרה של פותח הדיון.

לא שהכל מושלם כאן ( אני עדיין מחפש איפה כן :silly: ),

ובוודאי יש מה לשפר, אבל סה"כ אני אישית די מרוצה,

ואם הבעיות שהועלו יתוקנו - מה טוב.

:xyxthumbs:

פורסם

אהבתי כל כך את התוסף שממזג את ההודעות אם יש double post של אותו משתמש. לאחר שדרוג הפורום זה נעלם. אם זה אפשרי, תחזירו את האפשרות הזאת.

פורסם

מעולה שזה עולה. זה ממש מרגיז וזה peanuts לתקן.

איך עושים שמישהו יראה את זה ?

מלבד אנטרים עצומים לפעמים הוא גם מצמצם אנטרים ומאחד שורות.

פורסם

הם מודעים לבעיה (או לפחות היו מודעים בעבר, עבר דיי הרבה זמן ועוד לא סדרו את זה :P).

כרגע יש כמה פתרונות:

1. לא להשתמש ב CHROME, ב FF דפדפנים אחרים אין בעיה.

2. לחזור לתצוגה הישנה (הצגת קוד) ולא תצוגה ויזואלית. כשאתם כותבים הודעה תלחצו על ה A האדומה (שהכפתור היהי אפור ולא כחול) ואז ההודעה תיהיה תקינה. כמובן שאם תערכו את ההודעה אחרי זה דברים שאמורים להופיע באמצע/בצד שמאל יחזרו לצד ימין ועוד כל מיני בעיות דומות...

פורסם

1. לא להשתמש ב CHROME

:lol:

פורסם
  • מחבר

:lol:

זה כמו להגיד הרצפה עקומה

פורסם

this thread will be locked in 3...2...1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים