פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר אבל התוספת די גבוהה וישנן חלופות טובות יותר, למשל זה: http://www.tms.co.il/product/7625 ^אני מאוד מקווה שהציטוט הנ"ל לא שייך למר theone89 מפורום I O PANEL כן אבל אני לא רוצה AMD רק NVIDIA.. והציטוט מפורום אטרף איזה אחד שמנהל שם 3 פורומים..
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר HD 5970 ב1450 שקל? ממתי זה כזה נמוך?כתוב "בקניית מחשב חדש בלבד"..אם אתה קונה בנפרד זה 2000 ש"ח.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים HD 5970 ב1450 שקל? ממתי זה כזה נמוך?הם כבר לא מיוצרים והם מנסים להיפטר מהודפים.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים בכל מקרה, תחליט אם כדאי לך להוסיף מעל 100 ש"ח בשביל גוף הקירור. אם כן, תתחדש.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר בכל מקרה, תחליט אם כדאי לך להוסיף מעל 100 ש"ח בשביל גוף הקירור. אם כן, תתחדש.אז יש חלופות טובות יותר, של NVIDIA?ודרך אגב אמרו לי בפורום אחר שהכרטיס של GIGABYTE עושה בעיות זה נכון? ציטוט:"הקירור של ספארקל מקרר את כל הכרטיס מתחילתו ועד סופו וזורק את האויר החם מחוץ למארז, הקירור של גיגה בייט מתמקד בעיקר בליבה עם קירור בינוני לשאר הכרטיס ומפזר את האויר החם בתוך המארז, זה אחד מהחסרונות הענקיים של רוב קירורי צד שלישי.חוץ מזה יש מספר תלונות שחוזרות על עצמן ברשת שמדברות על כך שהכרטיס מגיע לפעמים לא יציב מהמפעל וצריך להעלות מתחים או להוריד מהירות שעון בשביל שיהיה יציב.לעומת זאת גם יכול להיות שתיפול על כרטיס טוב ואני לא רואה שאתה מתכנן OC אז אויר חם שנזרק לתוך המארז כנראה שפחות ישפיע עליך.דבר שלישי, גם הספארקל הוא בגרסת OC והוא מגיע עם זכרונות מהירים יותר. מניסיון יותר קל להמהיר ליבה מזכרונות אז כנראה שגם ב OC יש לספארקל יתרון."
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים קשה לי להאמין שהכרטיס יעשה בעיות - ה-OC שמגיע עם כרטיסים כאלה הוא מינימלי גם כך. כרטיסים כאלה עוברים בקרת איכות ובדיקות לפנישהם משוחררים לשוק. אני לא נתקלתי בבעייה כזאת.אגב, קירורי הסטוק היום די טובים ושקטים יחסית למה שהיה פעם.
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים מחבר קשה לי להאמין שהכרטיס יעשה בעיות - ה-OC שמגיע עם כרטיסים כאלה הוא מינימלי גם כך. כרטיסים כאלה עוברים בקרת איכות ובדיקות לפנישהם משוחררים לשוק. אני לא נתקלתי בבעייה כזאת.אגב, קירורי הסטוק היום די טובים ושקטים יחסית למה שהיה פעם.אוף נהייתי מבולבל לא יודע איזה לקחת..
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים מחבר קשה לי להאמין שהכרטיס יעשה בעיות - ה-OC שמגיע עם כרטיסים כאלה הוא מינימלי גם כך. כרטיסים כאלה עוברים בקרת איכות ובדיקות לפנישהם משוחררים לשוק. אני לא נתקלתי בבעייה כזאת.אגב, קירורי הסטוק היום די טובים ושקטים יחסית למה שהיה פעם.בדקתי..הוא באמת עושה לא מעט בעיות במיוחד בגרסה 1.0 שזה מה שTMS מוכרת, רק בגרסה 2.0 תיקנו אז עדיף לי את הספארקל..בכל מקרה זה המפרט הסופי + כמה שינויים תגידו מה אפשר לשפר:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪925קירור למעבד:ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪136לוח אם:Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.bכמות: 1 - מחיר: ₪299מארז:Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪445ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪370זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪115קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪580קשיח למחשב שולחני:Corsair 60GB SSD Nova 2 series 270-240כמות: 1 - מחיר: ₪432כרטיס מסך:Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1433כונן אופטי:LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪98מקלדת:MK520 Cordless Desktop ENG/HEB Unifyingכמות: 1 - מחיר: ₪219משטח עכבר פרו-גיימינג:SteelSeries QCKכמות: 1 - מחיר: ₪65הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪5232מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5128 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/6jfmv2au
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים גיל, ענו לך על השאלה ניר הסיבה הזאת חסרת היגיון, היום AMD ו-NVIDIA ברמה זהה ולמשתמש הממוצה ולגיימר אין סיבה לכוון לחברה מסוימת. רק עם אתה גרפיקאי שמנצל CUDA או שיש לך משחק ספציפי שמנצל פיזיקה (ולזה גם יש פתרון), אין לך סיבה להעדיף חברה אחת על אחרת.
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים מחבר אין לי איך להסביר אני פשוט מעדיף את NVIDIA..כמו שאני מעדיף את INTEL במעבדים..איך המפרט הסופי יש מה לשפר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.