פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים מחבר התקנתי יובנטוס 11.10נכנסתי לטרמינל כתבתי את פקודת ההתקנה אחרי זה מחקתי את הגנום הזה והבנתי מחדש דרך החנות של היובונטו ועדיין אין תוצאה=] וזה לא מצא את הדרייבר שת הגרטיס מסך
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים מחבר כתבתי GTX260 של NVIDIA מצאתי דרייברים הכל ואבל אני מפעיל וזה כותב לי את זה ERROR:NVIDIA installere must be run as a root
פורסם 2012 בפברואר 1213 שנים תוסיף sudo בהתחלה של ההוראהלמשל אם אתה כותב בטרמינל install_nvidia כדיי להריץ את ההתקנה אז תכתוב sudo install_nvidia
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים להתקין דריוורים ידנית זה כל כך ווינדוס XP , פשוט תלחץ על ה windows key, תקליד driver ואז enter . יפתח לך GUI חמוד כזה שמאפשר לך לבחור דריוור, זה הכל.
פורסם 2012 בפברואר 1313 שנים התקנת דרייברים ידנית זה כל כך XP... נכון, אני רואה לפחות 2 סיבות למה1 אבונטו היא מערכת לינוקס שכל כך מנסה להיות וינדוס או מאק (לא ברור לי מה מהם), שכבר יש לה גם את הצד הזה של וינדוס2 מנהלי התקנות של לינוקס פשוט לא בנויים להתמודד אם תוכנות קוד סגור. לכן בהרבה מקרים דרייבר קוד סגור אכן יבוא אם אשף התקנה משלו בסקריפט bash או אפילו בבינארי מקומפל - שיעקוף את מנהל ההתקנות, יתקין את הדרייבר, ואוליי ישבור את יתר המערכת בדרך בצורה שלא הוא ולא מנהל ההתקנות לא יצליחו לתקן
פורסם 2012 בפברואר 1713 שנים בע! אובונטו כל כך יותר סקסית מווינדוס! (עיקר כי יורשת את זה מ ה upstream ;D )זה לא שאובונטו היא wannabe מאק או ווינדוס, פשוט היא פונה לקהל יעד דומה... זה שאף הפצת לינוקס לא רצה ורושמת פטאנטים טיפשיים ( app store, מישהו? ) לדעתי לא הופך אותה לפחות... 2. זה לא לגמרי נכון, deb (או לצורך העניין rpm) יודעים להתמודד מצויין עם קוד סגור. אם תחשוב על זה, אין הבדל בין קוד סגור מקומפל לקוד פתוח מקומפל... הבעיה היא עם האנשים שמפיצים את הקוד, הם לא טורחים לארוז אותו כי בטווח הקצר קל יותר לזרוק הכל לתוך tar. אתה יכול לעשות את זה גם עם קוד פתוח, לדוגמה זה עובד מצויין עם blender, דריוורים לא כלכך... אבל זה בעיקר כי אתה צריך לקמפל אותם מחדש אחרי כל שידרוג קרנל (גם דריוורים סגורים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.