עבור לתוכן

הכרטיס ASUS HD 6950 DCII 2GB GDDR5 ניתן לפתיחה ל6970?

Featured Replies

פורסם

אתה צריך כרטיס מסך שיש לו Unisink על כל מערכת הכח (ועדיף גם על הזכרונות). על מנת שתוכל בשלווה להתקין את האקסלרו על הליבה בלבד.

NEC ממש לא הייתי ממהר לשבח את תפארת הנדסת המהנדסים שהינדסו קירורים כל כך טובים הינדוסית. יש לא מעט קירורי רפרנס שהם פשוט זבל, כשהם כן עושים את העבודה הם מרעישים בצורה מחרידה.

פורסם
  • מחבר

dj-electric אז למעשה יתחאים לי כל כרטיס רפלנס שיש לו קירור סטוק מפוח אני צודק?(כי לרוב בכרטיסים הארוכים יש להם מאוורר מפוח שיושב התחלה ליד הזיכרונות..)האם אלה כרטיסים שיכולים להתאים?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6195&CatCode=531

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6194&CatCode=531

?

אני מתלבט אם לא ללכת כבר על ה6970

פורסם

אין לי... שמץ של מושג איך הגעת למסקנה הזאת. מה שיתאים לך זה כמו שתיארתי, כרטיס מסך שאפשר להפריד את גוף הקירור לליבה שלו ואת גוף הקירור לשאר מערכת הכח בלוח המעגל המודפס, כמו פה למשל:

http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/Sapphire7950/IMG_0283.jpg

צריך גם לוודא שיש מספיק מקום לעגינה ושהמגע עם תחתית הקירור יהיה מושלם.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אפשר לדאת אתך זה לפני שמפרקים אותו? :s05:

בתמיכה גם של הגוף קירור לא כותבים של יצרן מעגל מודפס זה מתאים...רק רשום שהוא מתאים ל:HD6970,6950,6870,6850 וכו....

בעיה ככה לדעת מה כדאי לקנות..:\

פורסם

בסדר, בשביל זה אני (מנסה) מסביר שאין צורך לדאוג לקירור מערכת הכח במידה וקיימת פלטה כזאת שמאפשרת עגינה של קירור שונה על הליבה בלבד.

קרא ביקורת של כרטיס שאתה מעוניין לשים עליו את הקירור ותבדוק האם יש לו יחידה נפרדת לקירור מערכת הכח והאם הוא משאיר לך מקום להתקנת הקירור שלך

פורסם

כי לא יפרטו על זה באתר שלהם, חפש ביקורות ברשת

פורסם

שוב אני חוזר לשואל המקורי, מדוע הנך מסתבך ?

הלא יותר פשוט ובטוח לקנות מראש כרטיס מסך שמגיע עם קירור טוב ישירות מהמפעל ?

אלו בדר"כ כרטיסים שהם משודרגים מאשר גרסת הרפרנס ויש כאלו רבים.

הבט למשל בסדרות HD7970/7950 החדשות, מרבית הכרטיסים הם בכלל לא רפרנס ומכילות מערכת אוורור לתפארת.

לצורך הדוגמא: HD7950 החדש מבית saphire בגרסת OC.

את עבודת ההתאמה המלאה שכוללת הרבה שעות הנדסת פיתוח, בדיקות טרמיות, ואקוסטיות - כבר עשו בשבילך והכרטיס בסה"כ

עולה 20$ יותר מגרסה סטנדרטית.

מה גם שנחסכת לך בדרך צורך בהתעסקות עם פירוקים והרכבות, כמו גם אחריות שנשמרת (פירוק קירור סטוק מבטל אותה).

פורסם

א' - לא מחייבים אותך להחליף קירור מול המוכר בחנות, הקירור המקורי יכול לחזור יפה בחזרה

ב' - יש קירור מתקדם? כן הוא מתאים? נניח שכן.. אז למה לא לקנות כרטיס מסך זול ולהרכיב עליו את הקירור המתקדם

ג' - הנדסה. את הקירור של ארקטיק לא הרכיבו קופים משוגעים במתקן רפואי. מדובר בקירור מאוד מפלצתי שלועס כל קירור אוויר צד שלישי שמעניקות היצרניות.

הוא שקט, הוא יעיל, הוא לא רע בכלל, אפילו אם מרכיבים אותו על הכיריים החשמליים מסוג GTX480

ד' - אם סעיפים א' עד ג' מתאימים, אז בודקים תאימות מראש על ידי קריאת ביקורות, מבצעים את ההרכבה, בודקים טמפרטורות, ומסתובבים עם חיוך מאוזן לאוזן

ה' - ?????

ו' - Profit?

אחרי חיפוש מייגע של 7 שניות ביוטיוב הגעתי לסרטון הזה

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

ידעתי :)

זהו אין מצב שהקירור סטוק הרעשני יותר טוב... לפעמים כדי לקרר הם מגיעים לסלד מחריש אוזניים של מנוע בנזין :silly:

אני ישאל את אייבורי אם הכרטיס שאני רוצה תומך בקירור הזה..מקווה שהם ידעו להגיד לי...

ה.ב:ממש יפה התוספת שהוא הוסיף של טרמלטק בנוסף...אם הייתי יכול להניח את ידי על הכרטיס שלו... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים