עבור לתוכן

הכרטיס ASUS HD 6950 DCII 2GB GDDR5 ניתן לפתיחה ל6970?

Featured Replies

פורסם

כמדומני שלא .

תנסה לבדוק כרטיסי ספייר שם יש יותר סיכויי.(תוכל להיתקשר ליבואן של ASUS =מידי קום ולשאול אותם במעבדה)

:xyxthumbs: בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

במידה ומשהו משתבש זכרו כי אתם תמיד יכולים לעבור למצב של הביוס השני בכרטיס על ידי הזזת הכפתור.

מבדיקות שנעשו עד כה, כל הכרטיסים של AMD, Powercolor, HIS,Asus, XFX נפתחו.

בהצלחה

קרדיט ענק לידידי מגרמניה W1zzard :yelclap:

רשום בפורום את זה..

יש למישהו אולי תשובה יותר בטוחה..?

פורסם

רפרנס, פה לא מדובר בכרטיס רפרנס.

לפי חיפוש קצר ב-Google.co.il (מציע לך להשתמש בו, יש שם דברים). יש תיעוד לכרטיסי מסך מהדגם הזה שכן נפתחים אבל לכאלה שגם לא. רולטה

פורסם

יקר, בעוד 100 ש"ח יש כבר 6970...

פורסם

-ובישביל להיות בטוח תתקשר ליבואן ככה יהיה לך תשובה בטוחה ולא "יש כאלה שנפתחו וכאלה שלא :'( .

*היבואן של ASUS זה מידיקום ו CDLOG. בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי שהם יגידו לי דבר כזה..הם הרי רוצים למכור את ה6970 לא? חחח

זה דיי ניראה לי "לירות לעצמם ברגל"...

אני לא יודע אני פשוט רציתי כרטיס כזה טוב שאני יכול לשדרג אותו אבל klayton צודק.. זה לא הכי משתלם

וגם אני מחפש כרטיס עם קירור נחות כי יש לי arctic accelero xtreme plus ii כמעט חדש מהכרטיס הקודם שאמור להיות קירור טוב לא?

אז חבל לא להשתמש בו..גם אמור להיות יותר טוב מהקירור האורגינלי שבא בדרך כלל..

פורסם
  • מחבר

זאת גם אופציה אבל הכרטיס כמעט בן שנה.. אלף שקל זה עדיין דיי הרבה... :(

פורסם

למה לא לחכות חודש ולראות איך יהיה ה7870 שלפי הערכתי יהיה ברמה של ה6970 עם יכולות OC עדיפים

פורסם
  • מחבר

חשבתי על האופציה הזאת גם...אבל השאלה אם אני יוכל לשים על כרטיס מסדרת 7XXX את הקירור arctic accelero xtreme plus ii שיש לי

וגם הבנתי שלסדרה 7XXX כבר מגיע קירור על בסיס אידוי או משהו כזה...(ואז הarctic accelero xtreme plus i לא יעיל לאומת הקירור סטוק) מישהו יכול לשפוך קצת אור העניין? :s05:

אני רוצה מעוד כרטיס שאני יוכל ליישם עליו את הarctic accelero xtreme plus ii כי פעם הוא היה קירור ממש טוב בגודל מפלצתי וכמעט לא השתמשתי בו..

פורסם

לא מובן מדוע הנך מתעקש לשים מערכת קירור ישנה (שיש לך) על כרטיס חדש ? ולאבד על הדרך את האחריות למוצר...

הרי כרטיס חדש יגיע עם הקירור שמתאים לו ע"י היצרן, למה להתערב ולקלקל את שהמהנדסים תכננו והיטב ?

מזכיר לי במשהו את הסיפור, על זה שרכש מכונית חדשה ורצה להעביר אליה את כיסוי ההגה (שרכש במיטב כספו לפני שנים לרכבו הקודם),

אך שכח שהרכב החדש מגיע בלאו הרי ומלכתחילה, עם הגה עור איכותי וטוב לעין שיעור מאשר הכיסוי צד ג' שרכש בעבר (כתוספת).

חברים נכבדים, מרביתכם (וודאי שלא מתוך כוונה רעה) עושים יותר מדי רעש וצלצולים סביב מאווררים וקשקושים שונים ומשונים שדוחפים לכם

אנשי מחלקות השווק של יצרני איוורור צד ג' (הכל על מנת להוציא לכם כסף מהכיס מבלי שאתם בכלל שמים לב),

כאשר תרומה הנדסית ברת משמעות אקוטית אין לכך.

מהנדסי המוצר עצמו יודעים היטב איזה קירור צריך וכמה.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח אבל שבדרך כלל הקירורים שמגיעים בסטוק עם קירורים הרבה יותר רועשים מarctic accelero xtreme plus ii

וגם אני זוכר שב4850X2 הרבה היו מחליפים לקירור הזה כי הרגיל לא היה מספיק חזק כדי לקרר כרטיס כזה חם וזללן

אז ככה שלא תמיד האורגינלי יותר טוב ...

אני בכל מיקרה רוצה להשתמש בו הוא מאוד שקט ודיי קריר (אני לא חושב שיש למישהו משהו רע להגיד על הקירור הזה..)

לאיזה כרטיס אני יכול להתאים אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים