עבור לתוכן

מודם ראוטר של בזק תקול - מחפש יורש

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g),

הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו,

מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה,

אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם,

יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר,

אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק,

מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ?

תודה מראש.

פורסם

קח מודם חינמי ורכוש נתב באופן עצמאי.

פורסם

קח מודם חינמי ורכוש נתב באופן עצמאי.

:xyxthumbs:

קח מודם ותשתמש בנתב הישן אם הוא לא יהיה מספיק טוב תקנה חדש. מבחינת לקחת נתב מבזק היום תקופת ביניים והם גם דוחפים את הnetgear הגרוע לכולם וצריך נתב רק אם יש לך מהירות של 20 מגה ומעלה. שמעתי שהנתבים של בזק לא מתפקדים יותר מדי טוב אבל אני לא מוריד כבד ואני מסתדר עם שלי.

אם אין לך מהירות מעל 20 אין לך בכלל סיבה לקחת נתב מבזק. כשבזק סיפרו לי שאני צריך לרכוש אחריות מורחבת לנתב שלהם אמרתי להם "אם הוא יתקלקל אני פשוט יעבור להוט" . בזק בקשי מסכימים להוריד 10 שקל במחיר אתה באמת צריך להתנתק מהם כדי שיתנו לך הצעה יותר אטרקטיבית. אני עדין חושב איך להוציא מהם את הקו טלפון למישהו אחר.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

קח מודם ותשתמש בנתב הישן אם הוא לא יהיה מספיק טוב תקנה חדש. מבחינת לקחת נתב מבזק היום תקופת ביניים והם גם דוחפים את הnetgear הגרוע לכולם וצריך נתב רק אם יש לך מהירות של 20 מגה ומעלה. שמעתי שהנתבים של בזק לא מתפקדים יותר מדי טוב אבל אני לא מוריד כבד ואני מסתדר עם שלי.

אם אין לך מהירות מעל 20 אין לך בכלל סיבה לקחת נתב מבזק. כשבזק סיפרו לי שאני צריך לרכוש אחריות מורחבת לנתב שלהם אמרתי להם "אם הוא יתקלקל אני פשוט יעבור להוט" . בזק בקשי מסכימים להוריד 10 שקל במחיר אתה באמת צריך להתנתק מהם כדי שיתנו לך הצעה יותר אטרקטיבית. אני עדין חושב איך להוציא מהם את הקו טלפון למישהו אחר.

אני משתמש די כבד ויש הרבה מכשירים שמתחברים,

האם הנתב Linksys wrt54gl יספיק ? אם לא מה מומלץ לרכוש ?

פורסם

קח מודם רגיל וחבר ראוטר פרטי הכי טוב מנסיון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות,

כנראה שאני ארכוש את ה TL-WR1043ND

מקוה שלא יאכזב,

פורסם

מספיק עם ה-LINKSYS הענתיקה הזו - יש הרבה נתבים טובים יותר ממנו. מומלצים - באדום - כאן - http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

אתה יכול לקרוא לי קמצן אבל אם יש משהו שמספק את הסחורה אני לא רץ לשדרג אותו. למרות שהמחירים היום לא גבוהים בעתיד תמיד מקבלים מוצר שנותן יותר בפחות כסף.

אני לרוב בעד לרכב על הגמל עד שימות אבל מודה ששידרגתי ל dir615 ואכלתי קצת חצץ עם הרשת האלחוטית שלו כי התעצלתי לשדרג או להמיר לו אתה firmware

פורסם

לא ירדת לעומק דעתי - למי שיש WRT54GL שעונה על הדרישות שלו - שישאר איתו - אין לי שום בעיה עם זה.

מה שכתבתי תקף רק לגבי קניה חדשה של WRT54GL - לרכוש היום אחד כזה חדש זו טעות.

פורסם

אצלי יש ראוטר של אדימקס BR 6424N יש לי אותו שנה אולי קצת יותר ראוטר מעולה גם באלחוטי נותן קליטה מצויינת בכל הבית 3 חדרים אפילו אם אני יוצא מחוץ לדירה ונועל מאחורי דלת פלדלת נותן לגלוש

פורסם

כדאי מאד לנייד מבזק את הטלפון הקווי.

הייתי בסיטואציה דומה, סרבו לרדת במחיר, אז כעונש ניידתי את קו הטלפון לבזק בינלאומי (עדיין תשתית ADSL כי לעבור להוט זה בכ"ז מטורף מידי)

וקיבלתי שם טלפון קווי עם 1000 דקות לנייח + 600 דקות לנייד

הכל ב- 29.90 שח + 10 שח עבור ראוטר Privatebox

+ 25 לבזק עבור קו קל ל ADSL (השר כחלון עמד בקרוב להוריד את התשלום הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים