עבור לתוכן

בעיות מוזרות עם TP-LINK 1043ND!!

Featured Replies

פורסם

ובכן היום קיבלתי את ההוטבוקס מוגדר כמודם מהוט.הלכתי וקניתי בהמלצת אנשים פה את הנתב TPLINK 1043ND אבל יש כמה בעיות שנפתרו וכמה שלא:

קודם כל הראוטר גם אחרי איפוס לא מוכן להתחבר בסיסמה שהספק נתן לי ולכן החלפנו לסיסמא דיפולטית והופ פתאום הוא התחבר והכל בסדר.

בעיה מוזרה מאין כמותה:אני יכול לגשת לממשק WEB של הראוטר ממחשב אחד ברשת (יש לי שני נייחים) אבל בשום אופן לא מצליח לגשת לממשק מהמחשב השני.ברגע שאני נכנס לדפדפן ומכניס את הכתובת של הראוטר הוא רושם לי שהלוגין והסיסמא אינם תקינים,הוא אפילו אינו מגיע לממשק.בהחלט משהו מוזר ולא מובן.

לגבי אלחוטי הגדרתי אבל לא בדקתי איך הוא עובד,אבל בהחלט דברים מוזרים לאללה למישהו יש הסבר??

תודה מראש

גל :hi:

נ.ב טוב עכשיו גם האלחוטי לא עובד טוב בחדרים מרוחקים.האינטרנט לא זז פשוט מתתת אפילו הDLINK של בזק עובד פי 1000 יותר מהר בחדרים שמרוחקים.מישהו יכול לעזור לי בהגדרות אופטימליות של המוצר? יכול להיות שאני מפספס משהו או לא מגדיר נכון כבר לא יודע.....

פורסם

גם אצלי ה WIFI איטי רצח

תנסה להגדיר CHANNEL 11

פורסם

ברגע שאני נכנס לדפדפן ומכניס את הכתובת של הראוטר הוא רושם לי שהלוגין והסיסמא אינם תקינים,הוא אפילו אינו מגיע לממשק.בהחלט משהו מוזר ולא מובן.

הדפדפן שלך זוכר סיסמא שהכנסת פעם והורית לו לשמור אותה (כנראה לנתב קודם שהתחברת אליו), ומן הסתם זו סיסמא לא נכונה לנתב החדש. תאפס את הסיסמא לכתובת הרלוונטית בדפדפן.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את כל מה שקשור ל2 הדפדפנים שלי ועדיין אותה הודעה.משהו דפוק פה לגמרי.... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

והסאגה נמשכת,

אני כרגע הגדרתי את ההוטבוקס כראוטר לבדיקה.היום דיברתי עם התמיכה של TPLINK בארץ ונפתרו חלק מהבעיות אבל עדיין יש לי ניתוקים רנדומליים.אני מניח שהגדרתי את הנתב באופן תקין,היה לי ניתוק אחד שהנורית של הSYS הפסיקה בכלל וניתוק אחד אחרי זה שפשוט צריך לנתק מהחשמל את הנתב ולהחזירו.הבחור מTPLINK דרך אגב אמר שהנתב הזה לא עובד טוב עם L2TP יכול להיות שבגלל זה הסיבה לניתוקים אין לי הסבר.

אתן להוטבוקס לעבוד איזה יום יומיים ונראה איך הוא מתנהג ואז אוכל לדעת בברור האם הניתוקים הם מהנתב או שאולי מההוטבוקס,כרגע הכל נראה יציב אבל נקום מחר בבוקר ונראה אם הוא עדיין מחובר.

האם אתם מייעצים משהו אחר? אולי משהו בכל זאת פספסתי בהגדרות? אשמח לעצות ועזרה....

פורסם

לא יודע בדיוק מה קורה אצלך, אבל לפחות לפי הניסיון שלי הנתב עובד בסדר עם L2TP. היו איזה כמה קרטועים ביום-יומיים הראשונים, אך מאז זה הפסיק.

פורסם
  • מחבר

תשמע גם אני לא יודע אבל 2 ניתוקים בשעה אחת זה כבר קצת מוגזם,אין לי מושג האם הנתב תקול או לא בכל מקרה כרגע ההוטבוקס לא התנתק מהרשת .אני אבדוק עוד כמה ימים ומקסימום אחר כך אני ילך לקספ ושיבדקו את הנתב מצידי ויחליפו אותו.

פשוט מעצבן כל העניין הזה של חוסר היציבות מאז המעבר להוט.אני רוצה כבר לעבוד כמו שהייתי רגיל בבזק נו טוב אני מקווה לפתור את העניין איכשהו...

פורסם

העבירו אותך לחיבור ללא חייגן? דבר עם הוט שביחד עם הספקית יגדירו את הממשק.

כן בדיוק ככה ששניהם על הקו ויפתרו את הבעיה הזו מבלי שכול פעם ישלחו אותך למקום אחר.

פורסם
  • מחבר

החיבור שלי הוא עם חייגן.אני מנסה לחשוב אולי להעביר חזרה את ההוטבוקס כמודם,לחבר אותו לTPLINK ושם להגדיר הגדרות ראוטר ולהוריד חייגן בנפרד לשולחן העבודה (לא להזין את החיוג בתוך הראוטר)האם זו קונפיגורציה שתעבוד לפי דעתכם? כאילו שלא יהיו לי ניתוקים שקשורים בראוטר...

אם זה אפשרי אז אשמח לדעת מה מגדירים בראוטר במצב כזה..

:yelclap:

פורסם

תוכל להגדיר את הHOTBOX כמודם ואז תגדיר את החייגן בראוטר

אם אתה רוצה לחבר מחשב ועליו החייגן פשוט תחבר את ההוטבוקס ישירות אליו

פורסם
  • מחבר

הקיצר אני מחר מחזיר אותו שיבדקו אותו שיעשו מה שרוצים.הוא לא תקין נקודה....נראה מה יהיה בהמשך

פורסם

הניתוקים שלך לא קשורים לחומרה של הראוטר. כי הוא ראוטר מצוין.

קודם כל תבדוק אם יש לך ניתוקים מהתשתית שזה בדרך כלל הבעיה.

כנראה בראוטר אצלך הבעיה היא עם MTU תשנה את ברירת המחדל שאצלך היא כנראה 1400

ל 1380 והבעיה אמורה להסתדר ולא אמור להיות אצלך ניתוקים מהצד של הראוטר.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

הניתוקים שלך לא קשורים לחומרה של הראוטר. כי הוא ראוטר מצוין.

קודם כל תבדוק אם יש לך ניתוקים מהתשתית שזה בדרך כלל הבעיה.

כנראה בראוטר אצלך הבעיה היא עם MTU תשנה את ברירת המחדל שאצלך היא כנראה 1400

ל 1380 והבעיה אמורה להסתדר ולא אמור להיות אצלך ניתוקים מהצד של הראוטר.

בהצלחה :xyxthumbs:

תפסיק לחשוב שזה שזה ראוטר שבדר"כ עובד טוב לא יכול לצאת לפעמים דפוק

זה לא הראשון וכנראה לא האחרון

פורסם

^

למה אתה מצטט אותי אם אני תגובה מעליך?

ומי אמר שאני חושב שזה ראוטר שעובד כל הזמן!?!?

בסה"כ מנסה לחסוך לבנאדם עוגמת נפש עם כל הראוטר.

שינסה את הפיתרון שלי (עולה למישהו כסף?) ואם לא יעבוד אז שיעשה מה שיעשה.

ובכלל התגובה שלך מיותרת פה :screwy:

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מחכה לאישור של התמיכה של tplink בארץ כדי להחליף את הראוטר ואז נראה מה הולך,אני מקווה שיפתרו הבעיות,אני אעדכן פה

ועוד מישהו כרגע אני גולש בהוטבוקס כראוטר ולא נרשם אפילו ניתוק אחד מול התשתית.זה לפי דעתי לחלוטין בעיה של הראוטר עצמו בגלל זה בדקתי בנפרד מה קורה כדי שאגיע למסקנה.ברגע שאקבל את החדש אני מקווה שזה סוף הסיפור עם העניין הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים