עבור לתוכן

המלצה לנתב נוסף לשימוש כBRIDGE לשיפור טווח רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ככה, היום יש לי נתב אלחוטי TL-WR841N שנמצא מחוץ לבית ביחידת דיור. הקליטה בקומה למטה של הבית סבבה לגמרי אבל בקומה השנייה הקליטה לא להיט. עד היום בקומה למעלה היה(ועדיין יש) חיבור קווי שהעברתי עוד לפני עידן האלחוטי ל2 חדרים עם מחשבים נייחים אבל היום עם כל הלפטופים וסמארטפונים יש ביקוש גם לחיבור אלחוטי נורמלי...מה שאני רוצה זה המלצה על נתב אלחוטי שאפשר לחבר אותו בעזרת כבל רשת לנתב המקורי שלי ושהנתב החדש ישמש כ BRIDGE... הנתב הנוסף לא צריך להיות חזק במיוחד(טווח של כ 10 מטרים הכל באותה קומה, מקסימום 2-3 חיבורים במקביל) אבל חייבת להיות לו האפשרות לשמש כ BRIDGE אחרת הוא לא יעזור לי...בדקתי את הנושא עם נתב של בלקין שיש אצלי וזה עובד מצויין. הגדרתי בנתב של הבלקין שימוש כ BRIDGE והוא עובד מצויין לאחר חיבור קווי בין אחת מיציאות הLAN בנתב הקבוע שלי ליציאת WAN בבלקין... הבעיה שהבלקין מצויין בחיבור קווי... בחיבור אלחוטי יש לו בעיית התחממות קלה ואחרי רבע שעה של שימוש הרשת האלחוטית שלו קורסת(רק האלחוטית, הרשת הקווית ממשיכה לעבוד) זאת הסיבה שגם החלפתי אותו :)

אני ישמח להמלצה לנתב שיכול לעשות את העבודה... תודה רבה!!!

פורסם

תקנה עוד 841 ואתה מסודר.

פורסם

עשיתי את אותו הדבר עם DLINK של בזק,

מכן אני מניח שזה יעבוד כמעט עם כל ראוטר (תקנו אותי אם אני טועה)

ואם זכור לי נכון, יש ב cheif הסבר ותרשים המסביר כיצד...

פורסם
  • מחבר

Cheif, נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו וגם לMANUAL שלו מאתר החברה, אני לא מוצא אפשרות כזאת, תוכל אולי לכוון אותי איפה בדיוק האפשרות קיימת??

freecell, אני יודע שמה שאני מבקש הוא לא איזהשהי תכונה נדירה(סה"כ גם הבלקין שיש לי עושה את זה והוא נתב די בסיסי סה"כ), אבל אני רוצה למצוא נתב פשוט שבטוח יכול לעשות את זה... חבל לי לקנות סתם ובסוף הוא לא עושה בדיוק מה שרציתי...

תודה לשתיכם!! :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה :)

עברתי על המדריך... סה"כ נראה די ברור פרט לשתי דברים - קודם כל הכבר שכבר פרוס אצלי הוא כבל ישיר ולא מוצלב ואין לי את הלוחץ כדי לשנות את זה... יש אפשרות לעבוד גם עם כבל ישיר? בנתב בלקין שמחובר כיום זה עובד עם כבל רגיל למרות שלא מצאתי בנתונים שלו שום אזכור ל Auto MDI/X

דבר שני - אם אני ירכוש נתב נוסף כמו שלי מדגם TL-WR841N הוא בטוח יוכל לעשות את העבודה?

עריכה:

מצאתי עכשיו קובץ PDF נוסף שמכיר קצת יותר פירוט על הנתב שלי ואני רואה שהוא כן כולל תמיכה ב Auto MDI/X ככה שהכבל לא יהווה בעיה... ולגבי ההגדרות אני רואה שגם הגדרת WDS אפשרית... אני ירכוש נתב כזה נוסף מחר ונסדר את כל הסיפור :) תודה רבה!! נקווה שלא יהיו עוד בעיות עם זה...

פורסם
  • מחבר

עדכון אחרון:

לבסוף קניתי נתב נוסף של חברת TP-LINK מדגם TL-WR1043ND, חיפשתי נתב עם יציאת USB מובנית וחיבור רשת 1Gbps אז אם כבר אני רוכש נתב נוסף העדפתי להחליף את הנוכחי שבו אני ישתמש כ BRIDGE...

עברתי על ההגדורת לפי המדריך ש chief הפנה אותי אליו:

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ותוך רבע שעה הגדרתי את כל מה שצריך בנתב החדש והגדרתי את הישן לתפקד כ BRIDGE... הכל עובד פיקס אני מבסוט ואפילו הקליטה בקומה למטה טובה יותר עם הנתב החדש...

תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים