עבור לתוכן

** ספקיות האינטרנט מפרות פרטיות ומגבילות הורדת קבצים

Featured Replies

פורסם

כאילו אתם כל כך נאיבים? באמת נראה לכם שאתם מורידים מאוסטרליה על 20 מגה++? אתם חיים בסרט.

הקובץ של ה15 מגה נמצא בקאש, אני ניסיתי להוריד אותו (100 מגה +גיימר) הוריד לי על 30 מגה.

ניסיתי להוריד את הקובץ של ה53 מגה... והופה הנה המהירות האמיתית מאוסטרליה, 70KB\S זה אכן אמיתי.

הקובץ של ה15 מגה הוא בקאש.

אותו דבר הSPEEDTEST אז בבקשה תפסיקו להיות נאיבים ותבדקו קודם לפני שאתם מתלהבים לכם.

• תגובות 58
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל המהירות שלי היתה מאוד איטית לאומת מה שאמורה להיות

ככה שלפי מה שאתה אומר גם בארץ המצב שלי חרא

פורסם

כאילו אתם כל כך נאיבים? באמת נראה לכם שאתם מורידים מאוסטרליה על 20 מגה++? אתם חיים בסרט.

הקובץ של ה15 מגה נמצא בקאש, אני ניסיתי להוריד אותו (100 מגה +גיימר) הוריד לי על 30 מגה.

ניסיתי להוריד את הקובץ של ה53 מגה... והופה הנה המהירות האמיתית מאוסטרליה, 70KB\S זה אכן אמיתי.

הקובץ של ה15 מגה הוא בקאש.

אותו דבר הSPEEDTEST אז בבקשה תפסיקו להיות נאיבים ותבדקו קודם לפני שאתם מתלהבים לכם.

אולי תפסיק כבר להגיד שכל האינטרנט נמצא בקאש

אם זה מוריד מהר אז זה בקאש ואם לא אז זה לא?

תפסיק לדבר שטויות

פורסם

שטויות?

זה פשוט מצחיק שאתה אומר לי להפסיק לדבר שטויות כשאתה זה שמדבר שטויות.

כן בטח אל תשאל, מאוסטרליה אתה תוריד על 20 מגה..... בטח.

אז אתה חיי בסרט, אני יודע מה שאני אומר, לא מוצא חן בעיינך אז אתה לא חייב להגיב.

אני מתבסס על עובדות.

3 הספקיות הגדולות וגם CCC משתמשות באותן ציוד על מנת לעשות את כל ההגבלות האלה:

http://www.allot.com/NetEnforcer_AC-10000.html#products

אלוט, חברה ישראלית שיושבת בהוד השרון ועשה את הציוד הזה להמון ספקיות בעולם.

היא זאת שעושה בעצם את הDPI. ויודעת כל דבר שאנחנו עושים ופועלת ע"פ ההגדרות שהגדירו אותה, בין אם לתת יותר או פחות רוחב פס ע"פ קריטריונים מסויימים.

פורסם

אף אחד לא אמר שהם לא עושות אתזה

אבל מכאן ולהגיד שכל קובץ שאתה מוריד על מהירות גבוהה אז זה יורד מקאש זה משהו אחר ואפילו לא קרוב להיות נכון

פורסם

shlomo_l, למה שאוסטרליה תהיה בקאש...?

לקאש יש סוף, והוא יקר מאוד במיוחד אם אנחנו רוצים לשמר מהירויות גבוהות מאוד למאות אלפי אנשים בו-זמנית. לכן, להחזיק את כל האינטרנט בקאש זה קצת בעייתי, בלשון המעטה (למרות שלי אישית אין בעיה עם זה. אם תיאורטית יש חברה שמנטרת את כל תעבורת האינטרנט ועוזרת לי להוריד אח"כ את הכל בשיא המהירות מהשרת המקומי, אז תודה רבה).

פורסם

מי אמר מכל מקום? מדובר פה על אוסטרליה!!!!!

אגב קאש זה על מנת לחסוך בכסף.

איך זה בקאש? לא אכפת לו מהמיקום של הקובץ המקורי.

המערכת מורידה את הקובץ אלייה ובמקום שאנשים יגשו כל פעם לשרת המרוחק הם מורידים באופן לוקאלי, מה שמגביר את המהירות ומוריד את העלות.

שרתי קאש/פרוקסי נבראו על מנת לחסוך ברוחב פס ובכסף.

מיילה להוריד במהירות הזאת מאירופה, זה הגיוני לגמריי, גם ארה"ב דיי סביר (חוף מזרחי).

אבל אוסטרליה? אתה יכול לשכוח מזה.

שים לב את הקובץ של ה15 מגה אני מוריד אותו על 30 מגה בשניה, ואת הקובץ של ה53 מגה אני מוריד על 0.5 מגה.

הקובץ של ה53 מגה לא בקאש ולכן אני מקבל את המהירות האמיתית.

עוד עובדה: חבר עם 50 מגה 014 +גיימר מוריד משם על 35 מגה את הקובץ של ה15 מגה, ואת הקובץ של ה53 מגה על 60KB (המהירות האמיתית).

ועכשיו זה השתנה, את הקובץ של ה53מגה אני מוריד על 30 מגה ואת הקובץ של ה15 מגה אני מוריד על 60KB.

רק מראה שאתה מוריד את זה מהקאש.

ובחיים לא אמרתי דבר כזה :"אם זה מהיר , זה חייב להיות קאש"

אני אומר דבר כזה :"אם זה מאוד רחוק, ומוריד נורא מהר, זה חייב להיות קאש" (כמו במקרה שלנו- אוסטרליה.....)

פורסם

אני הורדתי עכשיו את שני הקבצים באותה המהירות- 8.4 Mbps, שזה די קרוב ל 10Mb שאני מקבל מבזב"ל.

אז עכשיו זה אומר שבזב"ל הכניסו את שני הקבצים לקאש?...

פורסם

[`[*Test Results from <a href="

http://www.ozspeedtest.com/bandwidth-test/results/19613033">Oz Broadband Speed Test</a>*]`]

[(----------------------------------

Test run on [*08/02/2012*] @ [*04:50 PM*])]

[(Mirror: [*Optus*]

Data: [*15 MB*]

Test Time: [*3.54 secs*])]

[(Your line speed is [*35.38 Mbps*] (35384 kbps).

Your download speed is [*4.32 MB/s*] (4423 KB/s). )]

[`[*Test Results from <a href="http://www.ozspeedtest.com/bandwidth-test/results/19613078">Oz Broadband Speed Test</a>*]`]

[(----------------------------------

Test run on [*08/02/2012*] @ [*04:54 PM*])]

[(Mirror: [*Optus*]

Data: [*53 MB*]

Test Time: [*15.15 secs*])]

[(Your line speed is [*29.21 Mbps*] (29210 kbps).

Your download speed is [*3.57 MB/s*] (3651 KB/s). )]

זה הבדיקה שלי לא יודע למה THE MARKER החליט דווקא את האתר הזה..

30 מגה בהוט ובזק בין לאומי.

פורסם

יאפ.

פורסם

^^^

מה יאפ?...לפי הבדיקה שלי וגם לפי הבדיקה של הבחור שלפני, שני הקבצים יורדים במהירות קרובה מאד

למהירות של הספק. (אצל בלו- ת'אנדר המהירות אפילו גבוהה יותר ממהירות שבזב"ל מקצה לו).

אז שני הקבצים בקאש או לא? :nixweiss:

פורסם

יאפ.

לא הבנתי על מה ה"יאפ" מדבר.

מצד אחד אתה משתדל לשלב בין שתי תשתיות ולעשות חיבור 150Mbps/3.5Mbps ממיטב כספך (ללא שום קשר להוצאה הכספית - כל הכבוד על ההצלחה). מצד שני לפי התיאוריה שלך, לא צריך להשקיע ביותר מ- 2.5Mbps חיבור, ועובדים עלינו בעיניים. מה שאתה מתאר זה שערוריה - לא פחות.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני חושב שעניין הקאש יצא קצת מפרופורציה

זה לא אומר שיש קאש(הרבה ביוטיוב) למרות שאין לי שום בעיה אם זה ולהפך

לי אישית יצא להוריד כמעט תמיד ברוחב פס שלי(עם גיימר ,ובלי גיימר בכבל החדש) ואין שום מצב שכל הקבצים האלו היו בקאש

האחוז שהם מורידים לקאש לפי דעתי או מינימלי וכנראה בא רק בקבצים מאוד פופלרים שיוצא להם חיסכון בזה

פורסם

ה150 מגה שעשיתי זה היה באופן זמני בלבד, היום החזרתי להוט את הציוד.

זה היה על מנת לעשות את זה.

בדיוק כמו שעושים OC עם חנקן נוזלי, אתה לא עושה את זה על מנת להישאר ככה באופן קבוע, אתה עושה זאת על מנת לעשות משהו יוצא דופן.

בכל אופן זה שאני מדבר על חיבור בודד שיכול לתת רק עד מהירות מסויימת זה משהו אחר.

אבל קודם כל מי אמר 2.5 מגה? זה שטויות. כי עם 014 מאירופה אני מוריד על ממוצע 2-3MB\S בחיבור בודד, ככה שחיבור של 150 מגה גם אין שום בעייה למקסם עם מספר של חיבורים.

אז איפה הבעייה כאן?

בכל אופן הכתבה הזאת ידועה.

הרי גם אנחנו יודעים שהספק עושה זאת, וגם הספק יודע שאנחנו יודעים את זה.

אם ככה כולם יודעים, אז מי מנסה פה להסתיר משהו?

ואגב האחוז שמורידים מקאש הוא ענקי כמעט כל ההורדות ברשת של מייקרוסופט הידועים הם בקאש, גם לינוקסים למינהם ועידכונים כאלה ואחרים ודרייברים , ודפדפנים וכל מיני דברים כאלה.

אגב יש גם קאש על טורנטים, אבל ממש על קצת טורנטים, אפילו ב012 חחח(אני רציני). (כמובן שלא על טורנטים חדשים).

פורסם

הוא צודק, הוא יודע על מה הוא מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים