עבור לתוכן

מחשב לשימוש כללי ללא מסך 2400 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, בשעה טובה נגמרו המבחנים ואחרי עיקוב של איזה 4 שנים עשיתי עכשו הזמנה בזיגזג.

עדין לא שילמתי (מעדיף בטלפון) ויש לי איזה יום לחשוב על שינויים אם צריך.

יש הצעות (מזיגזג) למארז וספק אחרים (עד 430 ש"ח ביחד)?

הערות באופן כללי?

הכול כולל מסך דל 21.5'', WIN 7 הום פרמיום הרכבה (אא, והוספתי גם צורב, אם כבר חדש אז שיהייה הכול חדש...) ומשלוח יצא 4300 ש"ח.

כמעט כמו המחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה ;D (רק מחנות שלא תעלם בעוד חודש, WIN מקורי ורכיבים לא made in gaza... הייתי צריך "לחמם" את המעבד שלי לפני איזה 10 דקות לפני הפעלה של משחקים אחרת הוא היה מתרסק... נוסטלגיה)

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם אחד מאנשי המכירות של זיגזג ויש כמה דילמות:

קירור: המוכר הציע לי קירור למעבד ארקטיק פריזר 64 כי לדבריו הוא מוריד יותר מ-10 מעלות ביחס לקרור המקורי של המעבד (FX4100).

ראיתי כמה ביקורות ברשת שהגיעו ליותר מ-4.5GHZ בOC על קרור הסטוק... הגיוני? שווה לשדרג (עולה איזה 110 ש"ח)?

ספק: הספק שבחרתי בינתיים (של קולר מאסטר) הוא של 400W. ההמלצה של ספייר בשביל ה6770 זה ספק של 450W לפחות... כנראה שאני אצתרך לשדרג לספק של קולר מאסטר 450W (כולל מארז 350 ש"ח) או של תרמלטייק 500W (כולל מארז 420 ש"ח). (עם מארזים שונים). יש העדפה?

פורסם

תישאר בנתיים עם הקולר המקורי. תמיד אפשר להחליף.

מה שמצויין באתר של ספייר זה כסת"ח עבור ספקים לא איכותיים, ג'נריים ועוד מרווח ביטחון. אתה יכול ללכת בראש שקט גם על ספק 350 איכותי.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז המארז המקורי ששמתי נעלם מהאתר שלהם...

אני כנראה אקח את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16521

לגבי הקרור- לאיזה טמפ' המעבד הזה אמור להגיע בעבודה רגילה עם קרור מקורי?

פורסם

טמפרטורה בודקים במאמץ. הוא אמור להגיע לסביבות 55 מעלות.

פורסם
  • מחבר

עם הקרור המקורי?

ומה עם הספק של TT? יש אישור או חרטא?

פורסם

עם הקירור המקורי בלי OC.

הספק של TT לא איכותי במיוחד אבל גם לא ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

סבבה. תודה.

אז אני בינתיים נשאר עם הקרור המקורי והספק של TT והמארז של ROSEWILL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים