פורסם 2012 בפברואר 513 שנים פעם, לפני הרבה שניםשעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ(לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012)בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד.35-000. 5 ספרות, קצר ויפה.מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר EBAY יותר מדי בירוקרטיה בשבילי.נגיד אני מתכנן למכור אותו ביד 2 במחיר פתוח. איזה קטגוריה הכי מתאימה?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים עם רשת גדולה כמו EBAY אני בספק אם תצליח לתפוס דג קטן.אז ביד שניה באתר ישראלי גם ראשן לא תתפוס.אתה רוצה לדוג אבל אתה לא רוצה ללכת לנהר.
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים עד כמה שידוע לי ברוסיה (וכנראה המדינות השכנות לה) עדיין משתמשים ב ICQ (חברה רוסית רכשה אותו) ככה שאם תוכל לדחוף את זה להם בטוח ימצא איזה מישהוא שעדיין חי בימי ה "מספר 5 ספרות זה ל COOLHAXOR" ותוכל למכור לו.
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים מישהו היום בכלל משתמש ב ICQ?אין לי ICQ אבל אמרו לי שאפשר לשלוח SMS בחינם עם התוכנה הזאת.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים היה לי (עדיין יש כנראה) מספר 6 ספרות גם די יפה בזמנים ההם D:בכל מקרה, לדעתי לא משתמשים ברוסיה יותר מידי, תנסה בEBAY באמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.