פורסם 2012 בפברואר 513 שנים היי,אני רוצה לבצע את הפעולות הבאות ב-CMD או בעזרת סקריפט:1. כניסה ל-control panel2. כניסה Network Connections3. בחירה ב- Next4. בחירה באפשרות הרביעית (האחרונה בעצם)5. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם)6. בחירה באפשרות השנייה (האחרונה בעצם)7. בחירה ב- Next 8. בחירה ב- Next 7. בחירה ב- Finishבמילים אחרות,ליצור חיבור למחשב אחר כ-Guestהאם הדבר אפשרי?אודה לעזרה
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים חסר לך הרבה פרטים בשלבים שציינת. בכל מקרה אפשר לעשות את זה בCLI עם netsh.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר אלו פרטים חסרים?כמו כן, אתה יכול להראות איך אפשר לעשות את זה עם הפקודה netsh?
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים פרטים ב wizard שאתה מנסה לתאר (הייתי צריך להפעיל VM של Windows XP רק כדי לךהיזכר על מה אתה מדבר).לכלי CLI כמו Netsh יש help בדיוק כמו לשאר הכלים.
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר סליחה על הבורות,אבל למרות שהסתכלתי ב- help של הפקודה, עדיין לא הבנתי איך אפשר לבצע בעזרתה את הפעולות שציינתי למעלהאתה יכול להביא דוגמה / כיוון?
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים מחבר הנה כל השלבים במדוייק משום מה, אני לא יכול להציג את התמונות כאן (עשיתי printscreen של כל שלב) בסופו של תהליך, נוצרים 2 דברים: 1. Direct Connection ב- Network Connections 2. modems->communications cable between two computers ב- Device Manager שלב 1: בחירה ב- Create a new connection שלב 2: Next שלב3: בחירה באפשרות האחרונה (Set up an advanced connection) ולאחר מכן Next שלב 4: בחירה באפשרות האחרונה (connect directly to another computer) ולאחר מכן Next שלב 5: בחירה באפשרות האחרונה (Guest) ולאחר מכן Next שלב 6: בחירה Next שלב 7: בחירה Next שלב 8: בחירה Finish
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים במקרה הזה יהיה שימוש בכלי ras של Windows (הגיון של מייקרוסופט, לך תבין...).תשים לב לקובץ שנוצר לך אחרי שאתה יוצר חיבור כזה:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pbkאתה יכול להעביר אותו למחשב ההמיועד ולהגדיר לrasphone או rasdial להשתמש בו.
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים מחבר הבנתי שזה הכלי שאתה מדבר עליו: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc750057.aspxהכוונה שלי שהשלבים שתיארתי לך קודם יתבצעו כמה פעמים במהלך היום ללא התערבות שלי - בצורה אוטומטית, ע"י schedule task של windowsRAS מאפשר לי את זה?
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים שמת לב על מה אתה מסתכל? זה מאמר שמתייחס לגרסא 4.0 של NT.אם אתה מדבר על חיבור קיים ולא יצירת חיבור חדש אז אין שום בעיה לתזמן את זה. חוץ מזה אני לא מבין איך הדיון מתקשר לתכנות (אלא אם כן אתה מתכוון לכתוב תוכנה שעושה את זה)?
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים מחבר RAS מאפשר לי לתזמן חיבור חדש גם?במידה ולא אוכל לתזמן עם RAS, אז כן, אני אצטרך לכתוב תוכנה לזה...
פורסם 2012 בפברואר 1013 שנים 1. מה זה RAS:http://en.wikipedia.org/wiki/Remote_Access_Service2. task scheduler מוכר לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.