עבור לתוכן

איך הייתם מציעים לגשת לזה ?

Featured Replies

פורסם

אני בשלבי פיתוח של אתר שמספק ללקוחות שירות -הלקוח מקליד מס' פניה ות.ז., האתר שולח בקשה לכמה אתרים אחרים (חיצוניים) ברשת, מקבל מהם תשובות ומחזיר ללקוח דף עם ריכוז הנתונים.עשיתי כמה דברים כאלו בעבר בשפת תכנות לא-וובית (VISUAL BASIC),שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת גם בשפות תכנות כגון PHP וכיוב' ?הורדתי איזשהו FRAMEWORK שמאפשר ל-PHP לקרוא ולפענח דפי HTML,זה עובד למשך כמה שניות ולאחר מכן נעצר בטענה שהסקריפט הגיע למקסימום הזמן המאושר לו לרוץ.הכוונה היא שהאתר ירוץ על חשבון האחסון הקיים שלי מבלי צורך לרכוש VPS או שרת ייעודי.שאלותי הן -* האם יש טכנולוגיה/שפה מומלצת לכתיבת דברים מהסוג הזה ?* דוגמאות / עצות / חלקי קוד וכל דבר אחר שיוכל לעזור.* אספקטים של אבטחה.

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

לשאלתך, אם לוקח הרבה זמן להוציא את הנתונים מהאתרים החיצוניים, אפשר לעשות את זה בצורה א-סינכרונית. דהיינו, במקום שהמשתמש יחכה עד שהשרת ינתח את הנתונים, השרת יחזיר תשובה זמנית ללקוח, ובינתיים (באמצעות thread נפרד) יבצע את עיבוד הנתונים מאחורי הקלעים. כשהעיבוד יסתיים, הלקוח יוכל לקבל את הנתונים (לדוגמה, אפשר לעשות את זה באמצעות ajax - כל 5 שניות הלקוח ישלח בקשה לשרת שבודקת אם העיבוד הסתיים). ב-PHP יחסית קשה לעשות את זה כי השפה לא ממש תומכת בריבוי threadים, אבל אפשר לעשות את זה ב-asp.net לדוגמה (קל מאוד לנהל ת'רדים ב-#C).

פורסם
  • מחבר

להתחיל ללמוד asp.net לא פרקטי עבורי בשלב זה, אולי מתישהו בהמשך :)

אשמח לקבל הצעה ליישום ב- PHP, אם יש דוגמאות זה רק יעזור.

תודה מראש!

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

אני לא אבקש שוב...

פורסם

בPHP אתה יכול להשתמש בפונקציה set_time_limit כדי לקבוע כמה זמן הדף יכול לרוץ לפני שהוא מחזיר שגיאה. אולי זה יעזור לך.

(אפשר גם לשלב את זה עם ajax בשביל חווית משתמש טובה יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים