פורסם 2012 בפברואר 413 שנים גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש האמת שזה קרה לי ב- MW2 , אבל לא קרה לי ב- MW3. בזמנו הייתי מגבה את ספריית ה- Saves שיושבת איפשהוא תחת הספרייה של Steam תחת ספריית Players.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים אז מה אני עושה ??? מישהוא יכול להעביר לי?מקסימום תעשה את ה- Campign ואת ה- Specs Ops עוד פעם.אני רק מחפש תירוץ לעשות אותם שוב...
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר מקסימום תעשה את ה- Campign ואת ה- Specs Ops עוד פעם. אני רק מחפש תירוץ לעשות אותם שוב... אז תעשה בשבילי ושלח לי את השמירות כל העניין הוא שאין לי כוח לעשות שוב וסתם בא לי לשחק בשלבים קודמים מידי פעם (למשל זה בפריז)..מי ייגמור את הכל עכשיו שוב..
פורסם 2012 בפברואר 613 שנים אז תעשה בשבילי ושלח לי את השמירות כל העניין הוא שאין לי כוח לעשות שוב וסתם בא לי לשחק בשלבים קודמים מידי פעם (למשל זה בפריז)..מי ייגמור את הכל עכשיו שוב.. שלח לי הודעה פרטית ואני אבדוק את העניין שאני אחזור מהעבודה בערב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.