עבור לתוכן

נמחקו לי השמירות של השלבים ב- MW3..איך אני משיג אותם?

Featured Replies

פורסם

גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש :jump:

פורסם

גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש :jump:

האמת שזה קרה לי ב- MW2 , אבל לא קרה לי ב- MW3.

בזמנו הייתי מגבה את ספריית ה- Saves שיושבת איפשהוא תחת הספרייה של Steam תחת ספריית Players.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה ??? מישהוא יכול להעביר לי?

פורסם

אז מה אני עושה ??? מישהוא יכול להעביר לי?

מקסימום תעשה את ה- Campign ואת ה- Specs Ops עוד פעם.

אני רק מחפש תירוץ לעשות אותם שוב...

פורסם
  • מחבר

מקסימום תעשה את ה- Campign ואת ה- Specs Ops עוד פעם.

אני רק מחפש תירוץ לעשות אותם שוב...

אז תעשה בשבילי ושלח לי את השמירות :P כל העניין הוא שאין לי כוח לעשות שוב וסתם בא לי לשחק בשלבים קודמים מידי פעם (למשל זה בפריז)..מי ייגמור את הכל עכשיו שוב..

פורסם

אז תעשה בשבילי ושלח לי את השמירות :P כל העניין הוא שאין לי כוח לעשות שוב וסתם בא לי לשחק בשלבים קודמים מידי פעם (למשל זה בפריז)..מי ייגמור את הכל עכשיו שוב..

שלח לי הודעה פרטית ואני אבדוק את העניין שאני אחזור מהעבודה בערב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים