עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב עד 3500K למשחקים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת שאני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או לכרטיס מסך.

אני יכול לחבר את הטלוויזיה למחשב עם המפרט הזה?

או להפוך את הטלוויזיה למסך שלי לדוגמה.

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני כל פעם מוסיף שאלה נוספת אז מיותר שאני ארשום שאלה נוספת :]

איך החברה TMS הם אמינים ?

והחלפתי את הזיכרון של micron(כי הוא לא קיים אצלהם באתר ) ב Kingston 4GB 3DDR 1333 זה בסדר?

פורסם

מהניסיון שלי עם TMS זו חנות טובה עם שרות טוב. קניתי מהם שני מחשבים וכרטיס מסך. המשלוח חינם ומגיע בערך אחרי 4 ימים מההזמנה.

הזיכרון בסדר.

פורסם
  • מחבר

טוב מחשב יש עכשיו מסתבר שצריך גם מסך :]

אז אני צריך מסך למפרט הזה שיתאים לכרטיס ולכל המפרט בסכום של עד 600 שקל לא משנה לי חברה ומאיזה חנות העיקר שיהיה טוב ויתאים למחשב.

תודה

פורסם

לא להיט (מאג - מוצר מדבקה) אבל כנראה לא תוכל למצוא משהו איכותי באמת בתקציב.

פורסם
  • מחבר

לא להיט (מאג - מוצר מדבקה) אבל כנראה לא תוכל למצוא משהו איכותי באמת בתקציב.

איך הlg ששמתי בתגובה הקודמת? ואיך זה http://www.tms.co.il/product/8732

והאם הם יפיקו את המירב מהכרטיס.?

פורסם

הקודם בכלל לא מומלץ - לפי המפרט שלו הוא כולל רק חיבור אנלוגי.

ה-LG הזה עדיף. שים לב שבעוד 200 ש"ח אתה יכול לקנות את הדל U2312MH - מסך איכותי ביותר עם פאנל IPS וארגונומיה מלאה.

פורסם
  • מחבר

הקודם בכלל לא מומלץ - לפי המפרט שלו הוא כולל רק חיבור אנלוגי.

ה-LG הזה עדיף. שים לב שבעוד 200 ש"ח אתה יכול לקנות את הדל U2312MH - מסך איכותי ביותר עם פאנל IPS וארגונומיה מלאה.

על איזה דל אתה מדבר?

מצטער על הבורות אבל מזה פאנל IPS וארגונומיה ?

פורסם

בנוגע לפאנלים:

TN - הפאנל הנחות ביותר. הכי זול לייצור ומציג את זוויות צפייה הצרות ביותר. דיוק צבעים סביר.

VA - פאנל איכותי יותר, מציג את השחורים העמוקים ביותר ומציג זוויות צפייה רחבות. דיוק הצבעים שלו טוב יותר. color shifting ברור, כלומר בזוויות רחבות התמונה מקבלת עיוות בצבעים.

IPS - הפאנל שנחשב לטוב ביותר. השחורים מעט פחות טובים משל VA אך זוויות הצפייה הן כמעט 180 מעלות, דיוק צבעים מעולה והכי פחות color shifting.

ארגונומיה - כל מה שקשור בממשק המשתמש עם המסך עצמו: כיווני גובה, הטייה לצדדים\לאחור, פיווט, חיבורים.

לדל יש את כל אפשרות הכיוונון (כשהחשובות הן כיוון גובה ופיווט), כניסות USB ומגוון כניסות וידאו.

ל-LG למשל יש רק הטייה לצדדים ולאחור.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לפאנלים:

ארגונומיה - כל מה שקשור בממשק המשתמש עם המסך עצמו: כיווני גובה, הטייה לצדדים\לאחור, פיווט, חיבורים.

לדל יש את כל אפשרות הכיוונון (כשהחשובות הן כיוון גובה ופיווט), כניסות USB ומגוון כניסות וידאו.

ל-LG למשל יש רק הטייה לצדדים ולאחור.

הדל הזה ?http://www.tms.co.il/product/10649

פורסם
  • מחבר

טוב הוא די יקר לי.. יש לך אולי מסך אחר בעד 700 שקל להציע לי ? לא משנה מאיזה חנות

פורסם

כמו שאמרתי, בתקציב שלך תמצא רק מסכים מבוססי פאנל TN. ה-LG השני יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים