עבור לתוכן

The Witcher 2 מאכזב... :(

Featured Replies

פורסם

במסגרת ההשלמות שלי למשחקים שלא עבדו על המחשב הישן אני התקנתי לאחרונה את The Witcher 2.

המשחק ממש ממש ממש מאכזב, כרגע הגעתי לעיר הראשונה אחרי שבורחים מהכלא ואני חייב לציין שממש פישלו כאן.

כמה נקודות עיקריות:

1. הממשק עצמו מוזר, התנועה של גראלט כאילו הוא שיכור או משהו מעצבנת. בזמן הקרב קרה לי לא פעם שבמקום להכות עם החרב הוא מכבה לפיד או פותח דלת בלי שום קשר למציאות. גם סיבוב במקום כדי להסתכל אחורה ודברים כאלה ממש קיצוני.

2. מערכת הקרב מחורבשת לחלוטין ברגע ששינו את כל השיטה מהמשחק הקודם היא פשוט מעצבנת! אין התאמה של Stances כמו שהיו וכמעט כל קרב אתה מוקף אויבים וחייב להשתמש ב'סימנים' כדי לבודד אחד ולהכות בו כל פעם אחרת אין סיכוי.

3. למה אני צריך להיכנס למדיטציה בשביל לשתות שיקוי?!

4. כל מערכת ניהול החפצים/מסחר מחורבשת אני מתגעגע למערכת הישנה.

5. בתור אחד שקרא 2 ספרים בסדרה והשלים את הגרסה המורחבת והמשודרגת של המשחק הראשון אין לי מושג מה קורה בעלילה של המשחק כל שניה צצה עוד דמות שלא קשורה למציאות והאנציקלופדיה המובנית זוועתית לחלוטין.

6. מה העניין עם הקללות? או קיי הבנו שהמשחק קצת בוטה ויש עניין של עירום\אונס\שפה מלוכלכת וכיו"ב אבל ב5 דקות במשחק נתקלתי ביותר ניבולי פה מלוכלכים מאשר בסרט דוקומנטרי על ראפרים בהארלם. לדוגמא אחד מפנינות החוכמה האהובות עליי במשחק "אני אחתוך לך את הזין ואדחף לך אותו לתוך החור של התחת" - בתרגום חופשי.

7. המשחק לא כיף... וזה הכי מעצבן. במשחק הראשון היה עניין והיו משימות צדדיו ממש כיפיות כמו האבקות בפאבים וכולי במשחק החדש הם הכניסו כל מיני מערכות זוועתיות ובלתי נסבלות.

אני אנסה לתת לו עוד ניסיון אבל רציתי לשתף בהרגשתי האישית. ועכשיו סקיירים עד שייצא Mass Effect 3.

פורסם

נשמע מאכזב.. לא שווה התקנה??

כמה העלילה שלו קשורה בכלל לראשון? (כי לא שיחקתי בראשון בכלל)

פורסם

מעבר לזה שהדרישות שלו מופרכות ועל מחשב נייד כמו שלי הוא בקושי זז....

HD4650

:-\

פורסם
  • מחבר

העלילה היא המשך ישיר למשחק הראשון הבעיה שהיא רצה מהר מדי ונכנסות דמויות בלתי מוכרות באמצע. אני מזהה חלק מהמקומות מהספרים שקראתי ושהזמנתי מחו"ל אבל לוקח זמן להתמצא וגם הרבה מערכות שונו במשחק ברמה שמוציאה את כל החשק. לדעתי המשחק עצמו די טוב אבל לעומת מה שציפיתי ממנו להיות התאכזבתי.

פורסם

כשהמשחק יצא עדיין הייתי באמצע הראשון, אז כמובן שמיהרתי לסיים אותו כדי לשחק בשני.

מסכים עם כל מה שאמרת.

גם לי יש 4850, ואני צריך לשחק בהגדרות הנמוכות (!!) בשביל שהמשחק ירוץ כמו שצריך.

העלילה דווקא פחות מפריעה לי, מה שיותר מפריע זה הממשק ומערכת הקרבות

איך הספרים?

פורסם
  • מחבר

הם כמו יין משובח, צריך חיך בשבילם.

פורסם

גם אני התאכזבתי בענק.

הראשון הוא אחד הrpg האהובים עלי.

פורסם

גם אני לא התרשמתי בהתחלה מהמשחק ובעיקר מהממשק אבל לאחר שני מהלכים שהיו קריטיים הדעה שלי השתנתה 180 מעלות:

1. לשחק עם גיימפד - הממשק ומערכת הקרבות בנוייים לגיימפד, אמנם זה קצת מעצבן שצריך לעבור לגיימפד כשמשחקים על המחשב אבל זה משפר את החוויה פלאים (והאמת אחרי שניסיתי את זה על The Witcher 2 גיליתי עוד כמה משחקים שזה עובד בשבילם).

2. Framerate > Graphics - שווה להוריד את ההגדרות הגרפיות. המשחק נראה נהדר גם בהגדרות הכי נמוכות וקצב פריימים גבוה משפר מאוד את ההנאה מהקרבות.

אני בסופו של דבר התאהבתי במשחק ומאוד נהניתי ממנו.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא התרשמתי בהתחלה מהמשחק ובעיקר מהממשק אבל לאחר שני מהלכים שהיו קריטיים הדעה שלי השתנתה 180 מעלות:

1. לשחק עם גיימפד - הממשק ומערכת הקרבות בנוייים לגיימפד, אמנם זה קצת מעצבן שצריך לעבור לגיימפד כשמשחקים על המחשב אבל זה משפר את החוויה פלאים (והאמת אחרי שניסיתי את זה על The Witcher 2 גיליתי עוד כמה משחקים שזה עובד בשבילם).

2. Framerate > Graphics - שווה להוריד את ההגדרות הגרפיות. המשחק נראה נהדר גם בהגדרות הכי נמוכות וקצב פריימים גבוה משפר מאוד את ההנאה מהקרבות.

אני בסופו של דבר התאהבתי במשחק ומאוד נהניתי ממנו.

1. יכול להיות.. שווה לנסות.

2. המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות אצלי זה לא היה פקטור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים