עבור לתוכן

לעוד מישהו זה קורה בדפדפנים? (טקסט לא מופיע בשלמותו)

Featured Replies

פורסם

היי

אני משתמש בDebian ודפדפן Chromium (יש לציין שהשתמשתי בIce Weasel לפני כן וגם שם זה אותו דבר)

נראה שכותרות שלמות נקטעות באמצע וחסר טקסט... אני לא מצליח להבין את המקור לבעייה הזו..

עוד מישהו נתקל בזה?

דוגמא מצורפת. מסומן באדום

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה מגדיל תצוגה של אתרים כשאתה גולש? :screwy:

פורסם
  • מחבר

לא זה לא קשור לזה, התצוגה על 100%, ניסיתי גם להקטין, למרות שבלי קשר ZOOM לא מעלים לך מילים, זה לא שהמשפטים "עוברים" את המסך.

וזה קרה בשלושה דפדפנים שונים.

מוזר עכשיו אני רואה שזה גם ב-Epiphany קורה

פורסם

אז זה כנראה האתר... מה הכתובת?

פורסם

קורה לי ב Konqueror בכל האתרים מאז שהחלפתי מחשב עיקרי לפניי כמה ימים

בקודם - כרטיס מסך Intel 945 ו KDE 4.7.4 לא היה קורה

בחדש (במציאות מחשב ישן יותר בהרבה) - כרטיס מסך SIS כלשהוא (לוח סוקט 563 ישן של AMD) היה קורה - נראה לי מרגע שהתקנתי אותו ולפניי ששידרגתי ל 4.8.0

כך שאני חושב שהבעיה במשהוא שקשור ל X או בעיה שהולכת להופיע רק בחומרה מסויימת (בהרבה תוכנות בלינוקס יש הרבה דברים שנעשים ב GPU - ציור אותיות של פונטים יכול להיות אחד מהם)

אצלי זה קורה באתרים באנגלית בלבד :

סוף שורה נחתך (בתוך תיבת טקסט שאני יכול לכתוב בה כמו במייל זה לא קורה - רק בטקסט קבוע של ה HTML)

במקום שבו יש ביחד אנגלית ומספרים, חלק מהטקסט עולה אחד אל השני - כיאלו שלמספרים יש רוחב "שלילי" באותו ערך מוחלט כמו הרוחב שאמור להיות

פורסם

אולי זה באג בגרסה ספציפית של webkit ? או פונט בעייתי? מוזר, כי אני אף פעם לא נתקלתי במשהו דומה..

אש, תן הפצה, גרסאות דפדפנים ואתר בעייתי אני אנסה לשחזר אצלי.

פורסם

http://www.yahoo.com/

Arch Linux מעודכן

Konqueror 4.8.0

כרטיס מסך SIS 741 (מובנה בלוח ECS M863G)

פורסם

היי אני חושב שהבעיה קוראת גם ממש כאן

The Chakra Project brings a ground-up Linux distribution, a free software showcase project created by a bunch of people who like the KISS principles, the elegance of the Plasma Desktop and a bundlesystem to support well known Gtk applications.

Simply put, we are doing a lot of stuff:

Our main goal is provide a fast, user-friendly and extremely powerful Live CD and/or Linux distribution specially made for the award winning KDE Software Compilation and the beautiful Plasma desktop.

Chakra is currently under heavy and active development, it features a graphical installer, automatic hardware configuration, and of course some more tools and extras.

Just try it if you like and tell us what you think.

Chakra ScreenshotsChakra ScreenshotsChakra ScreenshotsChakra ScreenshotsChakra ScreenshotsChakra Screenshots

Chakra Screenshots

Chakra Screenshots

Click here to learn more about our Bundles System, an easy way to enjoy the best must-have Gtk applications without the need to actually install any file in the system.

Chakra provides a modular and tweaked package set of the KDE Software Compilation optimized for Chakra Linux and coming with a lot of useful additions.

Tools, our growing collection of tools for Chakra/KDE, featuring a gui package manager frontend, a LiveCD installer and a bundle creator/manager.

With a new concept of half-rolling releases, freshly cooked packages and bundles, our graphical tools and a small but strong and diverse community, this is the computing environment you may have been waiting for, especially made for enjoying the KDE Software Compilation, for people who really want to learn something about Linux or dont want to deal with administrative overhead.

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא שמתי לב לזה ב-hwzone, אבל אני קורא הרבה ברפרוף אז יכול להיות שפשוט לא שמתי לב.

אצלי זה קורה בכלל ב-Ynet ו- Walla, לא ממש ראיתי שזה קורה לי באתרים באנגלית, בינתיים רק בעברית

:bash:

פורסם

בקטע של האנגלית נראה כיאלו הוא מעריך לא נכון את הרוחב של הטקסט. והטקסט גולש מעבר לתחום שהוא אמור להיות בו

ואז אם כל מעבר בין אנגלית ומספרים או התחלה וסיום של לינק, החלק הבא ממשיך מאותו מקום שהוא אמור להיות בו לפי ההערכה הראשונה ולא המקום שבו הוא באמת - כך שהטקסט של כל קטע כזה גולש מעבר אליו

באתרים מסוימים יכולות להיעלם 4-5 מילים מעבר לקצה הימני של השורה

לא קורה לי אם עברית, וגם לא קורה ברוב האתרים באנגלית רק בחלק קטן מהם

[attachment deleted by admin]

פורסם

תוכל לשלול בעית גופנים בהתקנת ms core fonts. באיזה גופן אתה משתמש להצגה?

פורסם

DejaVu Sans

אני לא חושב שהבעיה קשורה רק לפונטים כי היא לא היתה קוראת במחשב השני, אם אותם פונטים בדיוק

חוצמזה יש כאן בעיה של rendering כלומר כשהרוחב ה "מתוכנן" והמציאותי של השורה לא זהה (ניתן לראת את זה כשאתה בוחר משהוא אם העכבר - הרקע הכחול לא נצבע במקום הנכון) - זה נראה יותר כמו פאק ב rendering (שיכול להית קשור לתג מסויים או אפילו לפונטים מסוימים) אבל לא נראה לי כמו פאק בפונטים עצמם

פורסם

בשביל לפתור את זה אתה צריך ל

פורסם

...

פורסם

יכול להיות רזולוציה?

בכל מקרה, אני עכשיו מתקין arch על מכונה ווירטואלית, אני אשתדל לשחזר את הבאג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים