עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 שקל לגיימר כבד

Featured Replies

פורסם

בסדר בדיוק בשביל זה יש לו את המסילה המוקדשת לPEG בספק, שטביח שיש כח מוקדש.

ובחיאת NEC אתה יכול לקצר את ההודעות לשורה, כששואלים למה חשוך לא להסביר את היווצרות השמש במונחים פיזיקאים.

אני שמח שבאת בהשראה ורצון "לפנק" את הגולשים באתר בידע אבל לא תמיד יש מקום כשמישהו זקוק לשחור\לבן וזהו.

+1 !!!!

:yelclap:

• תגובות 33
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל , תודה לכולם .. :-)

עכשיו.. יש לי כמה שאלות,

בסופו של דבר, הספק ירוץ טוב עם Ti 560GTX ?

ולאיזה כרטיס יש ביצועים יותר טובים .. ל 6950 או 560gtx Ti ? (וכמובן מה יותר משתלם לקחת.. ?)

ושאלה אחרונה.. אפשר אפשר הצעה לכרטיס מסך מדויק מחנות Ivory או ksp לא אכפת לי , רק אחד משניהם

תודה בכל מקרה :-)

פורסם
  • מחבר

וב- TMS יש אותו כרטיס של 6950 ביותר זול ?

וזוהי חברה אמינה ? כי אף פעם לא קניתי שם..

פורסם

אני קניתי שם כבר כמה פעמים ואין לי תלונות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני אקח את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8664&CatCode= ואז אני אשפר אותו דרך המדריך של הביוס ל6970 ..

לסיכום , הספק שלי יספיק לכרטיס הזה ?

והאם זה כרטיס שנותן הרבה יותר מ 560GTX Ti ?

ומה ההבדל בין Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 לבין Radeon HD 6950 1024MB GDDR5 ? מה זה אומר הMB ?

פורסם

כרטיס HD6950 אינו נותן הרבה יותר מאשר GTX560 TI.

אם תצליח לפתוח אותו ל HD6970 זה ישפר את הכדאיות שלו עוד קצת.

ה MB זו כמות הזכרון שיש בכרטיס ואם אתה מתעדתד לרכוש את הכרטיס של AMD , אזי אמליץ בחום רב ללכת על גרסת ה- 2048MB

ולא על גרסת ה- 1024MB, שכן הפער במחיר יחסית זניח לעומת אורך החיים של הכרטיס לעתיד.

פורסם

וב- TMS יש אותו כרטיס של 6950 ביותר זול ?

וזוהי חברה אמינה ? כי אף פעם לא קניתי שם..

TMS אמינים מאוד ויש להם שרות מעולה בנוסף משלוח עם שליח חינם עד הבית(גם במקרה שיש בעיה במוצר בתקופת האחריות), מה עוד אפשר לבקש :)

חוץ מזה TMS מוכרים את הSapphire HD6950 2GB זול יותר(26ש"ח פחות אבל גם זה כסף)

http://www.tms.co.il/product/11016

פורסם

HD6950 יהיה עדיף על פני GTX560TI ב-Overall הוא יהיה חזק יותר וגם אוברקלוקר מצוין.

פורסם
  • מחבר

מה זה Overall ?

פורסם

מה זה Overall ?

HD6950 יהיה עדיף על פני GTX560TI ב-Overall הוא יהיה חזק יותר וגם אוברקלוקר מצוין.

אעשה לך חיים יותר קלים

HD6950 סה"כ הביצועים הוא יהיה חזק יותר וגם אוברקלוקר מצוין.

פורסם

על פי מה שרשום ההבדל הוא הקירור והחלטה טובה לגבי ספייר .

פורסם

הראשון הוא קירור רפירנס (reference) זאת אומרת הקירור הרגיל ש-AMD שמה לכרטיסיה מאותה הסדרה.

השני הוא קירור הבית של Sapphire,משופר ואיכותי יותר.

יש כרטיסי 6950 שמגיעים עם Dualbios ו-כפתור שלאחר הלחיצה הכרטיס הופך ל6970 לכל דבר.

לעומת זאת הכרטיסים ללא Dualbios מגיעים ללא כפתור ויש צורך "להפליש" אותם.

פורסם

אני שם לב מהודעות של רבים בפורום שההלתהבות סביב פתיחה קצת יותר מדי גדולה

לידיעתכם הפרש הביצועים באותו התדר בין HD6950 לבין HD6970 הוא מזערי ו-HD6950 עם קירור איכותי שכזה צריך לקנות בגלל יכולת המהרה כללית בתוספת הקירור הנהדר הזה מבלי להתיחס ליכולת פתיחה, מקסימום הביצועים שתפסידו יהיה אחוזים בודדים לעומת קירור איכותי ושקט שיעניק לכם הרבה יותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים