פורסם 2012 בפברואר 213 שנים אני בקרוב קונה מחשב חדש בעוד שבועיים. ואני שוקל לקנות ארד דיסק של 500GB בגלל כל עליות המחירים והאמת אני לא זקוק ליותר מ-500 אבל מה שמפריע לי זה ה-16MB שלו.האם יש הבדל משמעותי בין ה-16MB ל-32MB כשזה מגיע למשחקים? ואני מתכוון למשחקים שתופסים הרבה GB כמו BF3 וגם למשחקים עוד הרבה יותר גדולים שככל הנראה יצוא בעתיד. האם המצב הזה התן עדיפות משמעותי ל32MB בעתיד?
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים לקנות הרדיסק על פי גודל הCACHE זה כמו לקנות אוטו על פי גודל האגזוסט.הרדיסק קונים על פי ביצועי הדגם.
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים לדעתי אין הבדל משמעותי אבל אם יש לך אפשרות באותו המחיר לקבל יותר זיכרון מטמון, עדיף.
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים הזיכרון המדובר מסייע לדעתי במציאת הקבצים על הדיסק.אינדקס שלהם נמצא בזיכרון המטמון. ככל שיש יותר נפח ויותר קבצים כדאי שהמטמון יהיה גדול יותר.זה לדעתי התפקיד העיקרי
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים לשימון גלגלי המערכת הפנימית.להחלקת פעולות מיקרו.לגישור בין פערי זמן במכאניקה דינאמית.זה נתון פנימי שמשפיע על תוצאה סופית במידה מסוימת, ותוספת CACHE משפיעה על אותה תוצאה באופן די שולי סך הכל.אם המהנדסים של היצרן מצאו שההבדל בין X זיכרון מטמון לY זיכרון הם Z% בממוצע בסדרות פעולות שנעשות בבמוצע בV% מהזמן, אז למה זה צריך לעניין את הלקוח הסופי שמקבל מוצר עם ביצועים מדידים ?זה שיצרנים מוציאים הרדיסקים עם בקר SATA 6GB בזמן שאין אפילו דגם אחד שמתקרב להתקרב קרוב לנצץ את מהירות הבקר SATA 3GB, זה הגיוני ?היצרן מזיין לך בשכל וגורם לך להתעסק בטפל במקום בעיקר, שזה הביצועים המדידים של ההרדיסק.השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הם מהם ביצועי ההרדיסקים, וכמה הם עולים ?
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים כל הדיסקים הקשיחים די דומים אבל אם אתה הולך על יחסית נפח קטן תבדוק דיסקים היברידים שמשלבים זיכרון עם פלטות מכניותכמו כזהhttp://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/momentus-xt-kit/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.