עבור לתוכן

המחשב עובד? לא ברור לי

Featured Replies

פורסם

עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר.

כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה

ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים

כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?

פורסם

מעב,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך....

אחד מהדברים האלה.

פורסם
  • מחבר

מעב,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך....

אחד מהדברים האלה.

מהנסיון המועט שיש לי אם יש בעיה עם כרטיס המסך נשמע צפצוף ארוך ושניים קצרים (AWARD BIOS). אם זו היתה רק

בעיית זכרון לא הייתי צריך לראות משהו על המסך?

מעבד? העובדה שהמחשב נדלק והמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד לא מעידה שהוא בסדר, או שזו לא אינדיקציה?

אפשר לדעת אם הבעיה בלוח האם גם בלי מעבדה שלא נדע?

פורסם

מדובר בסימפטומים ידועים של חלקי קבר.

תפרק את כל החלקים כולל הזכרון וכרטיס המסך ותחבר אותם בחזרה, כשאתה נשאר רק עם כ.מסך,זכרון ומעבד.

פורסם
  • מחבר

מדובר בסימפטומים ידועים של חלקי קבר.

תפרק את כל החלקים כולל הזכרון וכרטיס המסך ותחבר אותם בחזרה, כשאתה נשאר רק עם כ.מסך,זכרון ומעבד.

התחלתי עם כרטיס המסך שהיה גורם בעייתי ידוע, העברתי לסלוט אחר והמחשב חזר לחיים :-)

הסלוט הקודם נראה קצת מפוחם ואולי בגלל זה הסימפטום הרגיל של כמה צפצופים לא הושמע הפעם.

ותודה ליועצים.

פורסם

זה בסיידר, אתה יכול לנסות להכניס אותו לסלוט הקודם שלא והוא עדיין יעבוד. אם היית עובד אפילו שבוע אחד במעבדת תיקון מחשבים היית ניתקל בכאבים כאלה שבגללם אנשים מביאים את המחשבים שלהם. זה תופעה ידועה מאוד בלוחות קבריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים