פורסם 2012 בפברואר 113 שנים ביום קניתי חדש..בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה.והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן..אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים.וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנטמה לעשות?
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים אז כנראה אתה צריך לעבוד בDynamic IP ולא בL2TP.הנתב מחובר למודם או למודם משולב נתב?
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים תתקשר לספקית האינטרנט שלך אתה מוגדר בחיבור שנקרא ללא חייגן ועקרונית אתה מתחבר בלי לילצור קשר בכלל עם השרתים של נטוויז'ן. אם אין לך צורך בחייגן בגלל חבילת גיימרים או משהו מניסיון אני אומר לך תעזוב את זה ככה.
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים למודם רגילולפני שהיה לך נתב - היית מגדיר חייגן L2TP במחשב? או שפשוט הדלקת את המחשב וגלשת?
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים מחבר לא זוכר ממש מה היה לפני הנתבאבל אני בטוח שכשחיברו את האינטרנט פעם ראשונה שזה היה לפני 10 שנים אז היה חייגן אני זוכר של 013 והיה משהו עם L2TP
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים כן, ממש רלוונטי מה היה לפני עשר שנים...אם אתה לא זוכר, ואם עובד לך כפי שאתה אומר, פשוט אל תיגע וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.