עבור לתוכן

לא מבינה במסכים ומתלבטת בין שניים.

Featured Replies

פורסם

[table] [tr] [td] [table] [tr] [td]מסך 18.5 Samsung, E1920X LCD [table] [tr] [td]מסך 18.5 Mag, H9809A LCD [/td] [td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]מחד, אני שומעת שסמסונג הם הכי "חזקים" במסכים עכשיוץ מנגד, גם על מאג לא שמעתי דברים רעים.

דבר נוסף, במאג יש 3 שנים אחריות ובסמסונג שנה אחת שזה גם שיקול מבחינתי.[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]הניגודיות בשניהם זהה.

זמן התגובה בסמסונג הוא 5 ובמאג זה 2. אני לא מבינה מה זה אומר ועד כמה זה משמעותי כשיקול.

ודבר אחרון - המאג מגיע עם רמקלים מובנים שזה די טוב לי כי אין לי הרבה מקום בשולחן.

אשמח לשמוע דיעותכם, הצעותכם וכו'.

תודה מראש[/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]

[/td][td][/td][td]

[/td][/tr] [/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

קודם כל היום על כולם יש מינימום 3 שנים (אלא אם כן זה קומבינה)סבירות גבוהה .

ודרך אגב בבאג יש מסכים AOC במבצע לפי דעתי תיגשי ותראי מה נראה לך טוב בעין.

בהצלחה ותתחדשי

פורסם

למה 19" ולא 23" ?

מהם השימושים העיקריים עם המסך ?

פורסם

מסך אפשר לראות בעיניים וגם אם יש מקום אם מבצעים עדיף שהיא תלך ותיבחר :xyxthumbs:

פורסם

מבין השניים הייתי מעדיף את הסמסונג - ככלל אני מאוד אוהב את המוצרים שלהם - די אמינים ועושים את העבודה כראוי

פורסם

קודם כל לא הייתי קונה 19" כשמחירי 23" עולים לא הרבה יותר.

להיתקע במשך שנים עם מסך קטן בשביל לחסוך אולי 200 שקל זה לא רעיון כל כך טוב.

ה19" האלה הם 16:9 מה שאומר שהם מסכים רחבים במיוחד וב19" הגובה שלהם יהיה בערך כמו 17" 4:3 ישנים.

ממש חזרה לתקופת האבן.

הסמסונג הזה גם גלוסי, שזה חיסרון גדול מאוד ואני מציע לכל אחד להתרחק מגלוס כמו מאש.

פורסם

ה19" האלה הם 16:9 מה שאומר שהם מסכים רחבים במיוחד וב19" הגובה שלהם יהיה בערך כמו 17" 4:3 ישנים.

17" היית מת... יותר כמו 15". זה מסך של קופאית בסופר, ולא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

ממש חזרה לתקופת האבן.

הסמסונג הזה גם גלוסי, שזה חיסרון גדול מאוד ואני מציע לכל אחד להתרחק מגלוס כמו מאש.

למה 19" ולא 23" ?

למה 19" ולא 23" ?

למה 19" ולא 23" ?

האמת שהיה לי עד עכשיו 17 ולא הרגשתי צורך להחליף אותו או שחסר לי מסך גדול יותר, עד שפשוט הוא הלך לעולמו.

ובכלל, כל המסכים היום הם מסכים מלבניים כאלה, ואני בכלל מעדיפה את הריבועיים, אלא שאמרו לי שכבר לא מייצרים אותם.

ממש חזרה לתקופת האבן.

מה זה גלוסי?

פורסם

גלוסי זה ציפוי מבריק שאמור לתת למסך צבעים "חיים" יותר. מצד שני הוא משקף אור ולכן לא מומלץ בחדר מואר במיוחד.

מצטרף להמלצה על מסך 23.

פורסם
  • מחבר

גלוסי זה ציפוי מבריק שאמור לתת למסך צבעים "חיים" יותר. מצד שני הוא משקף אור ולכן לא מומלץ בחדר מואר במיוחד.

מצטרף להמלצה על מסך 23.

תודה.

איך העובדה שזה גלוסי מצוינת במפרט?

פורסם

או שיהיה רשום או שלא.

במסכי מחשב למפרט הטכני אין כל כך תוקף מאחר והוא לא משקף את המציאות.

פורסם

האמת שהיה לי עד עכשיו 17 ולא הרגשתי צורך להחליף אותו או שחסר לי מסך גדול יותר, עד שפשוט הוא הלך לעולמו.

ובכלל, כל המסכים היום הם מסכים מלבניים כאלה, ואני בכלל מעדיפה את הריבועיים, אלא שאמרו לי שכבר לא מייצרים אותם.מה זה גלוסי?

אם עד עכשיו היה לך מסך 17" ריבועי אז כמו שאמר QTTP מסך 19" רחב יהיה כמו 15" ריבועי בגובה.

לכן מומלץ מאוד ללכת על 23".

גלוסי זה ציפוי זכוכית מבריק שלא עושה כלום מלהחזיר אור ולהרוס תמונה.

כל מקור אור בחדר יגרום להשתקפות תמונת החדר מהמסך ולהפרעה בעבודה עם המסך.

פורסם

בגלל זה אני אומר במסכים מקלדות ועכברים עדיף ללכת ולראות ולהרגיש .אז שיהיה קניה מוצלחת .

*תזכורת יש מבצעים בבאג על מסכי AOC אחריות בבית הלקוח(מומלץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים