פורסם 2012 בפברואר 113 שנים צרפתי 2 קבצים קוד\בעיהטוב אז זה למשחק קלפים וניראה לי שזה עובד בסדר אבל קורה משהו שאני לא כל כך יכל להסבירכל הזמן יוצא שיש לי קבוצות של אותו קלף (צבע\סוג שונה) בסוף הרשימה זה לא חוזר על עצמו כל פעם זה קלפים אחריםאבל הקטע של קבוצות כן חוזר על עצמו יש למשהו מושג למה זה קורה???הרעיון הכללי הוא יש לי מערך של 52 כולו 0כל פעם אני מיצר מספר i אז אני בודק אם במקום i ב arr יש 1 או 0אם יש 1 אז כבר יש את הקלף הזה ברשימהאם לאאז אני משנה את arr ב i ל 1ומוסף את אותו קלף לרשימהכך לא היה לי אותו קלף פעמים[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים קודם כל הבעיה היא שאתה מייצר כל פעם אובייקט Random חדש, במקום ליצור רק אובייקט אחד כזה ולהשתמש בו שוב ושוב (דהיינו - שים את ה-new Random מחוץ ללולאה).
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מספר פסודו אקראי הוא לא באמת אקראי וכנראה שהאלגוריתם שלך לא עובד טוב עם האלגוריתם של הגרלת מספר.ברגע שאתה מגיע לקלף שנבחר כבר, במקום להגריל שוב, תעבור הלאה במערך עד שתגיע לקלף הראשון שעוד לא נבחר. אם הגעת לסוף המערך, תחזור להתחלה ותמשיך עד שהגעת למספר שהוגרל, אם הגעת אליו סימן שנבחרו כבר כל הקלפים.עריכה: רק עכשיו הסתכלתי על הקוד, בנוסף למה שנאמר (כולל מה ששניצל אמר), למה להגדיר כ"כ הרבה מערכים, זה דוגמא קלאסית לשימוש של אובייקט. תייצר 52 אובייקטים של Card במקום המערך המטורף הזה.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר קודם כל הבעיה היא שאתה מייצר כל פעם אובייקט Random חדש, במקום ליצור רק אובייקט אחד כזה ולהשתמש בו שוב ושוב (דהיינו - שים את ה-new Random מחוץ ללולאה). מממ לא כל כך ברור לי למה אבל זה סידר את זה תודה שניצ
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים ועל הדרך: יש דרך מאוד פשוטה לסדר מחדש מערך באופן אקראי (דהיינו, לשנות את סדר האיברים באופן אקראי לחלוטין, בלי לחזור על אותו איבר פעמיים, ובסיבוכיות מינימלית). נניח שיש לך מערך בגודל n. אז האלגוריתם הוא כדלהלן (פסאודו קוד):1. עבור i=0 עד n-2 (כולל), בצע:1.1. הגרל מספר אקראי j בין i ל-n-1 (כולל).1.2. החלף בין המקומות ה-i וה-j במערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.