עבור לתוכן

פתרון רשת חוטי ואלחוטי לכ-15 מחשבים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי משרד ובו 11 מחשבים המחוברים בחיבור חוטי ועוד כ-5-4 המחוברים בחיבור אלחוטי.

כיום יש לנו מודם אשר מחובר לראוטר, המחובר לעוד לראוטר שמחובר לעוד אחד, סך הכל 3 ראוטרים, מה שמאט מאוד את התקשורת של הרשת.

רציתי לדעת מה אני אמור לרכוש על מנת שכל המחשבים יחוברו לראוטר אחד ומשם למודם ולאינטרנט?

כמובן שהוא צריך להיות גם אלחוטי, כיוון שיש לנו גם אנשים הגולשים מהטלפון הסלולרי ומחשבים ניידים שמשתמשים בתקשורת אלחוטית.

התשתית במשרד היא 30 מגה לשניה בכבלים.

מה מומלץ לי לקנות אשר לא יהיה יקר מידי אך גם איכותי ויתן את הפתרון הטוב ביותר.

תודה רבה,

יוסי.

פורסם

למה לכל הרוחות יש לך שלושה נתבים בטופולוגיה? :o

פורסם

מעקב

פורסם

אני לא יודע איך המשרד שלך בנוי, אך אם כל הכבלים של המחשבים שמחוברים חוטי לראוטרים מגיעים לאותו מקום (כלומר יש תשתית מתאימה) תקנה פשוט סוויץ' גדול אחד שיחובר למודם ותוסיף גם AP שיתן לך אפשרות של גלישה אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

תראה, הראוטר והמודם יושבים כרגע בקומה 2.

מהראוטר יש כבל אחד שעובר דרך הקיר למעשה והוא מגיע למשרד ומתחבר לראוטר אחר, שממנו נשלחים 3 כבלים, 2 מהם למחשבים נוספים ועוד אחד לעוד ראוטר שמוציא לעוד 2 מחשבים. בקיצור סלט טורקי.

השאלה שלי היא כזו, האם אני יכול לקחת סוויץ ולחבר אליו את כל המחשבים במשרד (5 במספר בערך) ואותו לחבר בכבל אל הראוטר? או שהאם כדאי לי לחבר את הסוויץ ישירות למודם ואליו לחבר את כל המחשבים קווי וממנו להוציא גם AP?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים