עבור לתוכן

מחפש ראוטר N 450mb על 2.4 ו5 גיגהרץ בארץ

Featured Replies

פורסם

מעבר לכך, יש לו עוד כמה מגבלות קטנות ופחות משמעותיות אבל עדיין - הוא לא הבחירה הראשונה שלי (וגם לא השניה או השלישית...)

אפשר לקבל את דעתך מה ההמלצה הראשונה או השניה שלך

מתוך הרשימה שבה התחלנו

פורסם

גם אני צריך המלצה למשהו טוב, אחרי שה-WRT54GL התחיל לקרוס כל 2 דקות ברגע שמתקרבים ל-1MB/s.

אני צריך משהו שמסוגל לחדור קירות מספיק בשביל סטרימינג של לפחות 720p.

חשבתי אולי ללכת על משהו שתומך ב-MIMO3, לא יודע אם זה יעזור אבל.

פורסם

2. אם אני צריך יותר מ150 מגה על 2.4 מגהרץ - אני צריך כבר כבל. מה גם שמעטים המכשירים שתומכים בזה. אלו שתומכים כבר לרוב מצוידים ב5.

הדברים שאני ציינתי חשובים לי משמעותית, יציבות , שרשור USB וקליטה מעולה.

לא ברור לי איזה כבל צריך בשביל 150Mbps ב-2.4Ghz - מדובר בחיבור אלחוטי. דרך אגב, כל כרטיסי הרשת האלחוטיים החדשים בתקן N תומכים במהירות הזו. דווקא התמיכה ב-5Ghz היא הרבה יותר נדירה.

פורסם

אפשר לקבל את דעתך מה ההמלצה הראשונה או השניה שלך

מתוך הרשימה שבה התחלנו

אם אתה רוצה נתב Dual Band הייתי חושב פעמיים על ההשקעה בנתב שתומך ב-750 או ב-900. מהניסיון שלי וגם מסקירות הנתבים, 450Mbps לא מוסיף הרבה ביצועים אבל עולה הרבה יותר. לגבי תדר 5Ghz - יש לו את הבעיות שלו כפי שמוסברות על ידי כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm

בכל מקרה, אם הדרישה היא לנתב Dual Band הייתי הולך על נתב 300+300 כמו ה-E3000 של LINKSYS או ה-WNDR3800 של NETGEAR - הם עולים סביב 100$ ונותנים תמורה מצויינת בלי לקרוע את הכיס. אישית, אני מעדיף את ה-NETGEAR בגלל אופן ההעמדה שלו שנותן מיקום טוב יותר לאנטנות.

פורסם

גם אני צריך המלצה למשהו טוב, אחרי שה-WRT54GL התחיל לקרוס כל 2 דקות ברגע שמתקרבים ל-1MB/s.

אני צריך משהו שמסוגל לחדור קירות מספיק בשביל סטרימינג של לפחות 720p.

חשבתי אולי ללכת על משהו שתומך ב-MIMO3, לא יודע אם זה יעזור אבל.

נתב 450Mbps יכול להיות מתאים בתנאי שלא מודבר בקירות ממ"ד ואם המרחק לא גדול מדי. הנקודה היא שאין בארץ נתבים כאלה והאופציה היחידה היא לייבא אותם. ראה תשובה מעל.

פורסם
  • מחבר

באמת שזו לא יכולת כזו מעניינת.

היא מתאימה לצורך מאוד ספציפי שלא קיים אצלי.

(מה גם שאני לא סגור על זה שזה קיים בכלל עדיין בדור החמישי).

מה שקיים - הרבה דברים דורשים רוחב פס נפרד.

מה שדורש המון רוחב פס - מחובר בכבל.

מה שעדיין דורש הרבה רוחב פס ומחובר בwifi - עובד ל 5ghz.

ליביו

פורסם

נראה לי שבאת נעול על על המוצר של APPLE - אין לי בעיה עם זה, אבל כדאי תמיד לדעת שיש דברים יותר טובים. APPLE אולי טובים במחשבים, בטלפונים ובנגני MP3 אבל לא נראה לי שבנתבים הם מומחים גדולים. דרך אגב, ב-5 אני מתכוון לתדר 5Ghz ולא לדור חמישי.

לגבי המשפט "מה שעדיין דורש הרבה רוחב פס ומחובר בwifi - עובד ל 5ghz." - הוא לחלוטין לא מדוייק - רוחב הפס של 2.4 ו-5 הוא זהה -- ההבדל הוא הוא במידת השימוש של כל אחד מהערוצים. תקרא את המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm

פורסם
  • מחבר

התכוונתי מבחינת הWide channels (או Bonding אם תרצה בשם אחר)

גם ככה אפשר פשוט להשתמש בשלושת הסטרימים.

( http://www.anandtech.com/show/4577/airport-extreme-5th-gen-and-time-capsule-4th-gen-review-faster-wifi-/6 לדוגמא , "רק" 100 - 150 מגה בייט עם מקבוק פרו על הראוטר על 2.4 , אני אחייה עם זה)

לא באתי נעול על אפל, פשוט:

א. הדי לינק לא יצא

ב. הנטגיר - ממה שקראתי - לא יציב ויקר יותר - 165 פאונד

ג. הe4200V2 עולה יותר 169 פאונד (ויש לו נפילות קצב + הוא מוצר שונה מהותית ממה שהיה ללינקסיס עד היום עם המעבר למארוול).

האיירפורט עלה 139 פאונד ויציב בוודאות ונותן לי את האקסטרות שאני צריך ומשווה לי לאחרים בכל השאר.

לגבי קניית ראוטר 450 - אני רוצה לקנות אותו בתור Overkill לטווח הארוך.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים