עבור לתוכן

מחפש ראוטר N 450mb על 2.4 ו5 גיגהרץ בארץ

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן.

יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה)

Linksys E4200V2

Dlink - dir857 - HD Media router 3000

Netgear N900

אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות.

לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות?

(שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות)

תודה,

ליביו

פורסם

שאלה שאני חייב לשאול.. למה אתה צריך את זה?

פורסם
  • מחבר

כי:

1. בזמן נתון יש לי 10 מכשירים אלחוטיים מחוברים ומעלה לפעמים.

2. אני צריך פורטים גיגה

3. מעל חצי מהמכשירים הם עם WIFI n

4. יש גם סטרימר , PS3 ולפטופ שהרבה פעמים מעבירים ביניהם ובין המחשב הראשי קבצים גדולים.

5. אני רוצה לקנות פעם אחת ל5 שנים ומעלה ולקבל את המקסימום ביצועים. לא אכפת לי לשלם יותר.

6. אני רוצה אופציה לNAS סביר ומעלה.

7. יש לי חיבור 20 מגה + הרבה מאוד Connectionים פתוחים עליו.

ליביו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום

גם אני לאחר חיפוש ממושך מחפש את אחד הדגמים שצייינת

Linksys E4200V2

Netgear N900

האם הצלחת למצוא מקום שמוכר אותם בארץ?

פורסם
  • מחבר

אני לצערי לא איש של בשורה.

בסוף רכשתי איירפורט Extreme מחו"ל.

זה גם 450 כפול 2 על 2 התדרים עם אחלה של ביצועים שמקבילים לשני הדגמים שכתבתי.

ליביו

פורסם

אני לצערי לא איש של בשורה.

בסוף רכשתי איירפורט Extreme מחו"ל.

זה גם 450 כפול 2 על 2 התדרים עם אחלה של ביצועים שמקבילים לשני הדגמים שכתבתי.

ליביו

משרד התקשורת לא עצר את ההזמנה הזו? כמדומני לא כל תחום התדרים ב- 802.11a מאושר.

פורסם
  • מחבר

א. זה לא במשלוח לארץ

ב. אתה מתכוון ל5 GH , לא ל802.11a -

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11a-1999

שזה פרוטוקול עתיק - גירסא מוקדמת לg על 5 גיגהרץ - לא רלוונטי בכלל - פה מדובר בn.

ג. כבר מוכרים בארץ תקופה ראוטרים 5 גיגהרץ.

ליביו

פורסם

א. זה לא במשלוח לארץ

ב. אתה מתכוון ל5 GH , לא ל802.11a -

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11a-1999

שזה פרוטוקול עתיק - גירסא מוקדמת לg על 5 גיגהרץ - לא רלוונטי בכלל - פה מדובר בn.

ג. כבר מוכרים בארץ תקופה ראוטרים 5 גיגהרץ.

ליביו

א. לא הבנתי, אז לאן זה הגיע? חשבתי שאתה רוצה את זה לארץ.

ב. אני מתכוון ל- 802.11a. ה- 802.11n לבדו לא רוכב על 5GHz והוא בכלל לא בסטנדרט. הוא רק "מומלץ".

To achieve maximum output a pure 802.11n 5 GHz network is recommended. The 5 GHz band has substantial capacity due to many non-overlapping radio channels and less radio interference as compared to the 2.4 GHz band.[7] An 802.11n-only network may be impractical for many users because they need to support legacy equipment that still is 802.11b/g only. Consequently, it may be more practical in the short term to operate a mixed 802.11b/g/n network until 802.11n hardware becomes more prevalent. In a mixed-mode system, an optimal solution would be to use a dual-radio access point and place the 802.11b/g traffic on the 2.4 GHz radio and the 802.11n traffic on the 5 GHz radio.[8] This setup assumes that all the 802.11n clients are 5 GHz capable, which isn't a requirement of the standard.

שילוב שלהם כן.

Wireless protocols

• IEEE 802.11a/b/g/n

Frequency bands

• 2.4GHz and 5GHz simultaneously

http://www.apple.com/airportextreme/specs.html

ג. ברור שמוכרים, אבל יש מראש תחום תדרים שהוא מאושר לשימוש.

Channels
  • Channels 1-11, 36-48, and 149-165 approved for use in the United States and Canada
  • Channels 1-13, 36-64, and 100-140 approved for use in Japan
  • Channels 1-13, 36-64, 100-112, and 132-140 approved for use in Europe
  • Channels 1-13, 36-64, and 149-165 approved for use in Australia, Hong Kong, and

סמסונג גלקסי נקסוס החדש, למשל, לא ימכר כאן בדיוק בגלל הסיבה הזו.

הגלקסי נקסוס מגיע עם WiFi בתדר כפול (2.4GHz ו-5GHz) לטובת קליטת WiFi משופרת ויציבה יותר. אך משרד התקשורת אוסר על יבוא של מכשיר עם WiFi בתדר 5GHz הפועל בערוצים מסוימים. בסאני ניסו לפעול להגבלת אותם ערוצים, כך שיתאפשר היבוא של המכשיר. אך מכיוון שמבחינה רשמית ומשפטית, מדובר במכשיר של חברת גוגל (המיוצר על ידי סמסונג), נדרשה סאני לקבל מגוגל לקבל אישורים חריגים, מכיוון שמדובר בשינוי של המכשיר מבחינת יכולות החומרה שלו.

בסאני הבינו כי קבלת האישור תארך זמן רב, בצורה שתעכב משמעותית את השקת המכשיר בישראל ותהפוך אותו ללא רלוונטי. בתגובה, החליטו בסאני תקשורת, להאיץ את עבודת הפיתוח של עדכון האנדרואיד 4 למשתמשי ה-Galaxy S II בישראל, כך שמשתמשים אלו יוכלו ליהנות מהחידושים התוכנתיים של המערכת החדשה, הפועלת בגלקסי-נקסוס. למעשה, סאני תמתח את חיי המדף של הגלקסי SII, לאור המצב אליו נקלעה.

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFkZFFZppAmGJLRPNy&tmpl=pkt7&style=pkt7

פורסם
  • מחבר

1. משהו שבא לארץ מביא לי.

2. אני מכיר יופי את התקן , מה שהוא אומר , מה שהבאת אומר רק שN בתור לגאסי עושה a על 5 גיגהרץ וb/g על 2.4.

בא לא נתעלם מהמשפט הבא בסוף הציטוט שהבאת:

This setup assumes that all the 802.11n clients are 5 GHz capableכלומר - n כתקן רץ על שניהם.

פשוט תעיף מבט בטבלה שבתחתית הדף שצריפת - זה כתוב שם הכי בבירור.

גם את המפרט של האיירפורט אני מכיר.

ג. אני קונה ראוטר אירופאי. זה לא המצב של הגלקסי נקסוס.

בכ"א כל עניין התדרים זה סתם קישקוש שיתמוסס עם הזמן.

אולי חלקינו צעירים מדי מכדי לזכור שסיפור דומה היה עם הטלפונים האלחוטיים הדיגיטלים , עם הבלוטוט' , עם הwifi בזמנו ובערך עם כל מכשיר אלחוטי אחר.

ליביו

פורסם

אפשר לשאול למה דווקא העדפת ראוטר של אפל

על האחרים ?

הרי יכלו להביא לך אותם באותה מידה ?

פורסם
  • מחבר

בכיף.

1. היה יותר קל למצא את הראוטר של אפל.

2. באנגליה הוא יותר זול.

3. הוא נותן את אותם ביצועים (חוץ מהdlink שמכיל usb3 שבתיאוריה יכול להעביר קבצים יותר מהר) , ומניסיוני - הוא יציב מאוד ועם קליטה מעולה גם בהרבה מאוד מכשירים על wifi (מעבד חזק , הרבה זיכרון).

4. http://www.anandtech.com/show/4577/airport-extreme-5th-gen-and-time-capsule-4th-gen-review-faster-wifi-/9

קרא את הסיכום.

5. שזו יכולת מגניבה לגמרי - אפשר לחבר לאיירפורט מפצל usb וככה לחבר כמה usbים.

6. עם מקים הוא פשוט עובד יותר טוב (במיוחד כשרת קבצים והדפסה) , עם PCים פחות ד"א.

כרגע החלוקה אצלי בבית זה PC אחד וכל השאר אפל. וגם הוא בדרך להיות מוחלף באיימק.

ליביו

פורסם

מגניב. את המקים שלך אתה קונה מאיידיגיטל או שגם אותם אתה מביא?

(אני יודע שזה לא קשור לכאן. מצטער)

פורסם
  • מחבר

כרגע מהעבודה (אני מפתח לiOS) , הבא מאיידיגיטל.

מאלו שהיו לי עד היום זה חצי חצי - חלק מהארץ חלק מחו"ל.

ליביו

פורסם

במקומך הייתי חושב עוד פעם על הבחירה שלך. לגרסא החמישית של ה-AIRPORT יש כמה מגבלות מעצבנות:

* ממשק הניהול הוא אפליקציה יעודית ולא דף WEB סטנדרטי מה שאומר שלא ניתן לנהל את הראוטר מכל פינה בעולם.

* בתדר 2.4GHZ הוא לא תומך ב-CHANNEL BONDING - מה שאומר שהוא לא תומך ב-300Mbps אלא רק ב-150Mbps.

* יש לו רק 3 יציאות LAN

מעבר לכך, יש לו עוד כמה מגבלות קטנות ופחות משמעותיות אבל עדיין - הוא לא הבחירה הראשונה שלי (וגם לא השניה או השלישית...)

פורסם
  • מחבר

1. לא מדויק ולא ממש מפריע לי.

2. אם אני צריך יותר מ150 מגה על 2.4 מגהרץ - אני צריך כבר כבל. מה גם שמעטים המכשירים שתומכים בזה. אלו שתומכים כבר לרוב מצוידים ב5.

3. מעולם לא השתמשתי ביותר מ2. אבל תיאורטית נכון - "חסרה" יציאה חוטית.

הדברים שאני ציינתי חשובים לי משמעותית, יציבות , שרשור USB וקליטה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים