עבור לתוכן

דעה שלי לגבי SKYRIM

Featured Replies

פורסם

לא אהבתי את המנוע הוא לא נוח ולא חלק כמו ב DRAGON AGE.

המשחק יותר מידיי קוואסטי בשבילי צריך ללכת לשם ולשם וכל מיני דברים שכאלה.

פורסם

אני לא יודע למה את מתכוונת בנוח וחלק אבל skyrim זה בהחלט לא

dragon age.

שיחקת oblivion?

פורסם
  • מחבר

לא שיחקתי בו למה??

פורסם

בקיצור את מחפשת משחק RPG עם ליין קווסטים יחיד ועוד כמה צדדים וברגע שזורקים עלייך יותר מדי את נבהלת?

ממתי אנשים התחילו להעדיף משחקים עם פחות תוכן...?

פורסם

שאלתי אם שיחקת בו בגלל שהיה נראה לי שאת פשוט לא מכירה את סגנון המשחק שבת'סדה יצרו,

ולכן אמרת מה שאמרת.

גם אני אהבתי את dragon age אבל אין שום קשר בין שני המשחקים.

בdragon age את חייבת ללכת בנתיב מסויים עם סיפור מסודר ויפה מאוד.

ובמשחקים של בת'סדה את פחות או יותר יוצרת לעצמך את הסיפור.

יש הרבה אנשים שפשוט לא מתחברים לזה, אבל אין השוואה בין השניים.

פורסם

יש הרבה דברים טובים בסגנון המשחק של סקיירים אבל צריך להתרגל לשינויים. אני אתן דוגמא..

Dragon Age: נכנסים למבוך ויש ריבוע אדום המעיד על מלכודת, את שולחת את ליליאנה שהפכה להיות בלתי נראית מסביה כלשהי על ידי הפעלת יכולת ההסוואה למרות שהיא באמצע חדר מואר, היא "מדגדגת" את המלכודת ו-וואלה! המלכודת נוטרלה.

סקיירים: את נכנסת למבוך עם שיריון מעור כדי שהרעש מהמגפיים יהיה מינימלי והאויבים לא שימעו אותך מתקרבת. את רואה בהמשך החדר קבוצה של בנדיטים ופושעים ממתינים עם שתייה ואוכל ולא שמים לב. בינך לבינם יש כמה חוטים שמתוחים בצורה בלתי מוסברת ומחשידה. את שולחת את איילה (בת הזוג שלך במשחק שהיא בין היתר לוחמת פסיכוטית וויקינגית וWerewolf {אשת זאב? איש זאב?}) האויבים רוים אותה אבל נתת לה פקודה לעמוד במקום. הם רצים ואז בעזרת חץ וקשת את משחררת את החוטים ולפתע ערימה של גזעי עצים מתגלגלת ומוחצת חצי מהאויבים שהסתערו לעברך.

עכשיו את משחררת את איילה והיא אופכת לאיש זאב בזמן שאת הופכת לערפד ואתן משסות את כוחותיכן הברוטליים במי ששרד. כמובן שאפשר לשחק דומינו עם הגופות או שש בש עם הכלי אוכל שלהם - תרתי משמע.

סקיירים: 1

דרגון אייג': 0

ולהבהיר: שיחקתי בכל המשחקים של דרגון אייג' איזה 6 פעמים מהתחלה של 1 עד הסוף של 2.

פורסם

לפני שאתה משמיץ את dragon age ומשבח את סקיירים:

עוד קצת על נפלאות ה-sneak, ויש דרכים הרבה יותר נוראיות לנצל את sneak, שלא נדבר על מה שהוא היה יכול לעשות אם הוא לא היה סתם קוסם מעפן (קסמים בסקיירים זה בערך הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בשביל נזק).

וזה מישהו שלא יודע באמת לנצל את המשחק עד הסוף - יש עוד כמה טריקים שהוא לא מספר עליהם שיכולים להכפיל את הנזק כמה פעמים, וגם זה בלי שיקויים...

הפעם עם שיקויים, אבל הוא שכח שאפשר גם לשתות שיקוי שמשפר את ה-enchanting, אז לעשות enchant שמשפר את ה-alchemy, ואז שיקוי יותר חזק שמשפר את ה-enchanting, וחוזר חלילה עד שנמאס, וככה בסוף לעשות enchant שמשפר את ה-smithing באיזשהו מספר אסטרונומי, ולהשתמש בחפצים האלה כדי לעשות improve לנשק שלך ככה שיהרוג כל דבר שקיים ולא קיים במשחק במכה אחת. ואם כבר עושים את זה אז שיהיה על קשת, כדי שלא תצטרכו לטרוח ללכת עד לאויב כדי להרוג אותו... תוסיפו לזה enchants שנותנים לכם ריפויים בחינם ואז באמת צריך להיות עילג על בשביל לא להצליח משהו. ובכלל, כל הסיפור לא כזה יקר ואפשר לעשות אותו בדרגה בינונית מינוס.

בסוף, אם כמה שלא אהבתי את Dragon Age בגלל שהוא קל גם אם מכתיבים לעצמכם אלף מגבלות שאמורות להקשות את המשחק ומשחקים על הרמה הכי קשה, Skyrim לוקח אותו בהליכה מבחינת דברים מטומטמים שאפשר לעשות כדי לשבור את המשחק לגמרי. לפחות בסקיירים העולם יפה ונחמד לטייל בו, מה שלא ממש קיים ב-Dragon Age, אבל לצערי דברים כאלה לא מחזיקים אותי במשחק יותר משתי דקות אם אין משחקיות.

אני מחכה ל-Diablo 3, אם רק בשביל שבאמת נצטרך לחשוב קצת כדי שיהיה לנו סיכוי להצליח לשחק ברמה הכי קשה בלי למות...

פורסם

אני חושב שהמצאתי מחדש היום את המונח "זנות גרפיקה". התקנתי על המחשב החדש את סקיירים ועם כל העדכונים ודרייברים חדשים המשחק הגדיר את עצמו אוטומטית על Ultra-High וזה נראה פיצוץ. באופן מפתיע לא רק שהמשחק נראה טוב יותר פתאום הופיעו להן אנימציות חדשות שלא ראיתי בפעם הקודמת ששיחקתי על הלפטופ, אולי זה מהעדכונים או מההגדרות הגרפיות אין לי מושג.

בכל מקרה משחק ענק.

פורסם

אני לא אהבתי את סקיירים.

א. דיאולוגים ירודים בהשוואה לאובליביון (אובליביון ירוד בהשוואה למורווינד). אין כמעט אפשרויות שיחה. נתקלתי במקרים שהייתה לי רק בחירת אחרת. בחיים לא ראיתי כזה דבר במשחק תפקידים אמיתי.

ב. ממשק גרוע

ג. Perks סתמיים לחלוטין והתפריט לבחירת Perks מזעזע

פורסם

אני לא אהבתי את סקיירים.

ג. Perks סתמיים לחלוטין והתפריט לבחירת Perks מזעזע

גם אני שנאתי את הPERKS הם זוועת עולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים