פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים לעולם ! לא לבזק....אממ...לזה מעלי , כנראה לא נרשמת\הגדרת בתוכנה כמו שצריך.אויי ואני חשבתי כן שלבזק...טוב נישאר עם skypeאין לי עם מי לדבר בחו"ל...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מגניב זה סוף סוף עובד לי!@!#!$אבל אני לא שומע במחשב את מה שאומרים בטלפון! ומשום מה גם המקרופונים שלי לא ממש פועלים... נראה לי משהו קשור לכרטיס קול...........................
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אני לא יכול לקשר ממש אבל יש מדריך שאמור להיות ממש טוב צעד אחר צעד במתחרה של lion networkככה שאם מישהו יודע על מי אני מדבר הוא יכול לגשת לאתר הזה ולהוריד את המדריך מהדף הראשי.אם המדריך שפה הוא לא המדריך שבאתר הזה (גנבה,בעתקה מה שתרצו).
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים אוווף! זה לא מחייג,זה מתחבר והכל טוב,אבל שאני מנסה לחייג זה לא מחייכ פשוט ואין שום קול חיוג או משהו...מה עושים???
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים בוא נגיד שזה בגלל שלא רק אתה קראת את המדריך הזה לבד ואתה לא היחיד שעה את מה שכתוב במדריך... מממ. מה זה יכול להיות : לא הבנתי אותך, ואני כבר שמתי את PROXY 1 כ ENABLE
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים חברה זה עובד לי!! אבל אני לא יודע למה,לא שומעים אותי,ואני שומע אותם...למה!?!?!
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מישהו פתר את הבעיה שאי אפשר לדבר???יעני אני שומע את הצד השני,אבל הוא לא שומע אותי :-[
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים תודה על ההגדרות - עובד.חוץ מהקטע של שמיעה ברמקוליםנראה לי שלמי שיש את הבעיה של הרמקולים (כמוני) עשה בהתחלה (בהתקנה) את הבדיקת רעשי רקע, בלי מיקרופון מחובראו משהו כזה, אז צריך לנקות את ההגדרות של התוכנה שזה אומר ללחוץ RESET בחלון ההגדרות של הפרוקסי 1 - ולהסיר אותה, ולהתקין מחדש (להכניס שוב את ההגדרות שפה בהודעה הראשונה) - על מנת לבצע את הבדיקה מחדש כשהמיקרופון מחובר, ולא מושתק.אם זה עובד למישהו אחרי ההצעה שלי, אז תגידו, אני בכל מקרה אנסה את זה יותר מאוחר בערב.אם זה לא עובד, אז תנסו לשחק בהגדרות של ה AUDIO בטוח יש שם משהו שיפתור את זה.רק תעדכנו בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.