עבור לתוכן

מבקש הארה בעניין מסויים...

Featured Replies

פורסם

אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP

AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core

עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ?

למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף.

ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?

פורסם

לפי חדשה שהייתה פה לפני כמה זמן.. אמרו שזה יהיה התחליף לDuron שנכחדו.

אז אני מניח שהוא צודק.

עם זאת, אמרו שהוא יותר טוב באוברקלוקינג מאשר הTBRED ...

פורסם

ה throton הוא גרסה "מוזלת" של ליבת הבארטון, עם 256k זכרון L2 לעומת 512k, ובאס של 266MHz לעומת 333MHz בבארטון.

ליבת ה thorton סומנה במותג duron שכן מעבדי ה 2500+ עם לליבת הבארטון יקראו מעכשיו athlonXP , והThorton ייקרא Duron.

וליבות ה tbred יעלמו לחלוטיןץ

בנוגע להשוואה עם ה Tbred , הוא שווה ערך אליו לחלוטין. הוא כולל בדיוק את אותו מפרט . אבל אם תפרוץ את המעבד (דבר די פשוט כשלעצמו) ניתן להוסיף 256k זכרון מטמון כמו בבארטון .כמו כן ניתן להמהיר אותו ל 333MHz בקלות יחסית.

אני מקווה שלא בלבלתי אותך יותר ;D , אבל אם יש לך שאלות נוספות אל תהסס לשאול

פורסם
  • מחבר

לא בילבלת אותי בכלל , אני דווקא מבין נושא , פשוט MAPHISTO הלחיץ אותי , מאיפה הידע הזה? מאיפה הוא לקוח ? איך בידיוק אני הופך אותו לבארטון לכל דבר? תוכל להביא לי מדריך? עשיתי לו אוברקלוק , הוא מותקן על EPOX 8RDA3I העליתי לו באס מ133 ל 166 והוספתי לו מתח מ1.63 ל1.75 והוא עובד יציב מאוד ועובד טוב מאוד , אבל אני רוצה לדעת איך לפרוץ אותו , תוכל להביא לי מדריך?

פורסם

כאן נמצא המאמר על הפריצה..

אני אבדוק אם יש גם מדריך מפורט, בכל מקרה מהתמונה רואים שכל מה שצריך לעשות הוא להלחים שני פינים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי בערך מה צריך לעשות , צריך להלחית את שני החיבורים הקטנים האלו , שזאת בטח לא תהיה בעיה... אבל לאחר מכן צריך להגדיר לו באס ומתח לפי גורמים מסויימים... איך את זה אני ידע? האם כדי לי להסתכן ? זה נראה לי סיכון דיי גבוהה , וגם הקירור שלי הוא בסך הכל Spire Fridgerock מזדיי*.... ככה שהמוד הזה נראה לי לא במקום? אלא אם כן תאמרו לי אחרת.

פורסם

בתור משתמש שלא הגיע לפה היום אני מאמין שאתה מודע לחוקים בנוגע לכותרת.

אל תגרום לי לנעול את הדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , לא הלחמתי , עשיתי לו אוברקלוק ל166באס 166X14 והוא עובד ב2344MHZ יציב כמו סלע על באס של 1.75 מ1.63 , זה לא הורס אותו ? הוא עובד ב56מעלות על FULL LOAD עם אובקרלוק....! בינתיים השארתי אותו בסטוק כי המעלות האלה קצת מפחידות , מישהו מוכן להמליץ לי על קירור לאוברקלוקינג ל AMD עד 100שקל?

פורסם

זו כותרת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים