עבור לתוכן

בקשה להמלצה למדפסת לייזר משרדית חסכונית

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

מזמן לא התעדכנתי בשוק המדפסות, ואחרי יומיים של חיפושים, אני רוצה להתייעץ אתכם:

אני צריך מדפסת לייזר משרדית, חסכונית מאוד וקטנה - בגודל שלא יעלה על פי 1.5 ממדפסת שולחנית משולבת רגילה לבית.

היא צריכה לצלם ולסרוק (עם פידר), ולהיות בנוייה היטב (שתוכל להחזיק מעמד הרבה זמן). כמו כן, התקציב העומד לרשותי עבורה הוא 600 שקל גג.

אני פוזל לכיוון Brother משום שהבנתי שהם אמינים מאוד ודי זולים לטווח הארוך בטיונרים.

נ.ב. הבנתי שיש היום מדפסות אלחוטיות, האם זה אומר שניתן להתחבר למדפסת עם המחשב הנייד ללא רשת אלחוטית קיימת? כמו חיבור אד-הוק שכזה?

אני מודה לכולכם מראש על העזרה!

שבוע טוב.

פורסם

קודם כל, בתקציב כזה זו לא מדפסת לייזר. מדפסות לייזר הן יותר בסביבות 800 עד 900 ש"ח לפחות.

הדמים כולל פידר במחיר כזה הוא הרקת דיו.

את צודקת בקשר ללייזר, אמין יותר ובנוי לאורך חיים ארוך הרבה יותר.

בקשר לשאלה של הרשת האלחוטית, חייבת להיות רשת אלחוטית קיימת.

יש דגמים שאפשר להוריד אפליקציה לסמארטפון ואז גם להדפיס ישירות משם.

פורסם
  • מחבר

אהם... בוריס זה שם של בן ;)

אוקיי, אז איזה מדפסת טובה ואמינה (וכמובן זולה, נאמר עד 900 ש"ח) יש שם בשוק?

שכחתי לציין אבל חשוב שתוכל להדפיס דו-צדדי

פורסם

שתי המדפסות שהבאת הן ללא פידר ופקס.

ה-HP לא עומדת בתקציב שאמרת(עד 600).

לברדר יש מדפסות טובות אבל אני שונא הפרדה של טונר ותוף. אחרי 4 טונרים בערך צריך להחליף תוף במחיר של חצי מדפסת.

אם תעלה את התקציב ל-800 תמצא מדפסות כמו HP Laserjet Pro M1212fn ו- Samsung SCX-4623F או אם אתה מעדיף ברדר אז MFC-7360.

הייתי הולך על הסמסונג בגלל שמדובר במדפסת שמיוצרת במפעל של זירוקס והטונר הגדול שלה מתאים 2500 ולא 1600 כמו ה-HP. מה גם שהטונר הוא התוף.

פורסם

לברדר יש מדפסות טובות אבל אני שונא הפרדה של טונר ותוף. אחרי 4 טונרים בערך צריך להחליף תוף במחיר של חצי מדפסת.

אז אתה מעדיף בכל החלפה של טונר להחליף תוף בעלות של חצי מדפסת? ;)

פורסם

אז אתה מעדיף בכל החלפה של טונר להחליף תוף בעלות של חצי מדפסת? ;)

במדפסות סמסונג,HP וכו' הטונר בנוי בשיטה אחרת כך שהוא מכיל בתוכו גם את התוף ולכן אין צורך בהחלפת תוף אף פעם. כל קניית של טונר במחיר רגיל כמו מחיר של טונר של ברדר בעצם מחליפה את התוף. (זה נובע מזה שהתוף המובנה של סמסונג מיועד לפחות הדפסות מאשר התוף החיצוני של ברדר).

פורסם

אתה בטוח שזה אותו מחיר כמו טונר של ברדר? בעבר כשבדקתי זה לא היה המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים