עבור לתוכן

dvi וhdmi

Featured Replies

פורסם

יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi.

יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi.

אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות.

ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי?

אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p)

האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך?

ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ?

ממש תודה לעוזרים! ;D

פורסם

יתאימו, 3 מטר זה לא הרבה.

תראה כרגיל כמו בצד המחשב

תקנה איפה שנוח לך.

סאונד זה לא יעביר כמובן

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה!

כבל כזה יעביר לי את האודיו?http://www.ebay.com/itm/3m-10FT-Audio-Extension-Cable-Male-M-3-5mm-Speaker-/270564961416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3efeedac88#ht_3414wt_952

כי אתמול לקחתי את הכבל אודיו עם החיבור הירוק מהמסך מחשב למחשב, חיברתי אותו לכניסה דומה בטלוויזיה ואת הצד האחר למחשב ושמעתי את האודיו מהטלווזייה במקביל לווידאו.

ועוד שאלה, במחשב ובטלווזייה זה כניסה של 3.5mm ולא 2.5 כי אני רוצה להיות בטוח שאני קונה משהו מתאים

פורסם

לא הבנתי איזה חיבור ירוק ומה חיברת, חיברת 2 כבלים או אחד שהעביר לך גם אאודיו (איזה כרטיס מסך יש לך אז?)

בקשר לטלוויזיה, תסתכל מאחורה, כנראה שכן

פורסם
  • מחבר

במחשב ובמסך יש את החיבורים של הרמקול אודיו ואחד כחול (הרמקול ורוד, האודיו ירוק ויש עוד אחד כחול) אז לזה התכוונתי.

חיברתי כבל אחד, את הכבל שמעביר אודיו מהמחשב למסך מחשב שנראה ככה משני הצדדים:

700440814.jpg

ושוב רק בשביל להיות בטוח, הdvi לhdmi יציג לי סרטי 720p כמו שצריך על מסך מלא בלי שוליים?

ואין שום בעיה עם האורך כי אני מתכוון לקנות בקרוב.

פורסם

אתה יכול להשתמש בכבל שבתמונה

ואין לכבל בעיה להעביר רזולוציות גבוהות יותר למרחקים גדולים יותר.

בקשר לשוליים- זה כבר קשור לטלוויזיה וכו'

פורסם
  • מחבר

יש לי טלוויזית FHD 32 אינץ של סמסונג, la32c530 יש לך מושג עליה?

פורסם

לא בטוח שהטלויזיה יכולה לקבל סאונד מה-PL 3.5 במצב input של HDMI.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכן כי זה בעצם כניסת אודיו ככה שהטלוויזיה משמשת כרמקול למחשב. כמו לחבר אוזניות למחשב.

ניסיתי את זה באותו זמן עם VGA וזה עבד מעולה ויכולתי לכוון את עוצמת הקול דרך השלט של הטלוויזיה.

פורסם

זה כי חיבור ה-PL 3.5 הזה מיועד בדיוק לחיבור המחשב ב-VGA ולא שום חיבור אחר. שים לב שהכניסה הזאת נמצאת בסמוך לכניסת ה-VGA.

פורסם

היא תקבל את הסאונד

פורסם

זה אמור לעבוד גם דרך הHDMI שרשום לידו DVI. אבל כנראה לא עם חיבור HDMI אחר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכל העוזרים!

אז אני מתכוון לקנות את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/3m-10FT-Audio-Extension-Cable-Male-M-3-5mm-Speaker-/270564961416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3efeedac88#ht_3414wt_952 בשביל הקול

ואת זה http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330636688928#ht_2117wt_1185 הוא טוב?

כי זה בדיוק מה שאני צריך גם אורך וגם מחיר וגם כניסות.

פושט אני לא רוצה שיהיו הפתעו תאולי שהמחשבים בישראל לא תומכים בכזה כבל או איזה משהו אחר. הוא יעבוד לי כמו שצריך?

פורסם

בשביל מה לחכות עד שיגיע מאיביי. כבל DVI ל HDMI עולה כ 50 שקל בארץ, וכבל אודיו 20-30 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים