עבור לתוכן

Steam for Android phones

Featured Replies

פורסם

מישהו הבין למה זה טוב? :s05:

פורסם

STEAM :aktion031: :alcoholic: :ladysman: :jump1:

לא יכול לחשוב על סיבה למה זה טוב :P הם פשוט רוצים שתיהיה מחובר לתוכנה כל הזמן גם אם אין לך מחשב :nixweiss: ההסבר ההגיוני היחיד זה ש GABE רוצה לשלוט בעולם :lol:

פורסם
  • מחבר

בימים הטובים של MW2 זה יכל לעזור בארגון משחקים בזמן העבודה ;)

פורסם

זה יצא גם לאייפון אגב.

פורסם

עובד חלק ויפה, ממה שיצא לי לחוות.

פורסם

מה המטרה של זה? צ'אט וענייני "קהילה" בלבד? כי תכל'ס כרגע אני מנסה לברוח מהצ'אט של הסטים כמה שיותר, לצערי החבר'ה שאני משחק איתם גם ככה לא משתמשים בשום תוכנת תקשורת והם רק מחוברים לסטים כי גם ככה יש להם משחקים בסטים, אז אין ברירה אלה לדבר איתם דרך הצ'אט המעפן ביותר של הסטים.

פורסם

הצ'אט של סטים יחסית טוב :P

אם הבנתי נכון אפשר גם לקנות דברים דרך התוכנה ובעתיד יוסיפו את אפשרויות. כרגע זה יותר לקהילה של STEAM ופחות לדברים השימושיים.

פורסם

הצ'אט של סטים יחסית טוב :P

אם הבנתי נכון אפשר גם לקנות דברים דרך התוכנה ובעתיד יוסיפו את אפשרויות. כרגע זה יותר לקהילה של STEAM ופחות לדברים השימושיים.

הצ'אט של סטים טוב? מה בדיוק טוב בו? הוא לא יודע להתמודד עם משפט בסיסי בעיברית שמכיל אותיות באנגלית באמצע המשפט. :bash:

איך זה טוב?

בכלל כל השירותי קהילה של סטים נתקעו בעבר והחבר'ה משום מה לא מעדכנת אותם... אולי התחרות מצדORIGIN תעורר כמה בכירים בVALVE..

פורסם

מה לעשות שתמיכה ב RTL זה לא הדבר הכי חשוב בעולם :P יחסית לתוכנות אחרות הצ'אט של סטים טוב, רוב התוכנות המקבילות גם לא עושות עבודה טובה במיוחד עם RTL (למרות שאם אני זוכר נכון ב ORIGIN הניקוד לא דופק את ההודעות אבל שילוב של כמה שפות כן).

השירותי קהילה גם הרבה יותר מתקדמים ממה שתראה בשירותים מקבילים, מסכים שיש מקום לשיפור אבל בכל זאת זה לא שהם בפיגור (העובדה שהם הוסיפו LINK TO FACEBOOK מרמזת שגם זה לא בדיוק בסדר העדיפויות שלהם).

שינויים בכל הנשואים האלה כניראה שלא נראה השנה אבל אם זה חשוב לכם כל כך תנסו לפנות אליהם, הם משאירים מספיק אמצעי פניה (כולל אימיילים של בכירים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים