פורסם 2012 בינואר 2813 שנים קניתי 2 דיסקים Samsung HD204UI 2TB ב290 ש"ח כולל מע"מ כל אחד לפני חודשיים כמעט. מה שכן, שאני נכנס כרגע לHDDLIFE על אחד מהדיסקים רשום שמצב הדיסק 53%ביצועים 99%וזה על 53% בגלל Average time of spindle spin up time (from stopped to fully operational) הכי גרוע 65, סף 25, ערך 65מה זה אומר ?תודה
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים שלום לך למה להלחיץ את עצמך בכל מיני תוכנות שונות ומשונות ? אולי גם יש תוכנה שתגלה מה היה הדיסק הזה בגלגולו הקודם ? תבצע בדיקה עם כלי האבחון של היצרן - סמסונג - ותבדוק ביצועים עם HDTUNE. זה כל מה שצריך. כמה זמן " יחיה " הדיסק - אף אחד לא יודע, גם לא שום תוכנה. בשביל זה יש גיבוי מידע.
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים מחבר יש גיבוי. אני אבדוק עם התוכנה של סמסונג ועם HDTUNE. אך מה לגבי הנתון שHDDLIFE מציגה לנו ... ?
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים לדעתי, אין לייחס לה משמעות גדולה מידיי. אחרי הכל, גם אם תוכנה כל שהיא תראה שנשארו לדיסק 5 שנים, אין שום ערובה שהוא לא יילך כעבור חודש. כל עוד הביצןעים טובים, ובלשונית SMART ב - HDTUNE אין נתונים קריטיים, לדעתי אפשר להיות רגוע.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים קניתי 2 דיסקים Samsung HD204UI 2TB ב290 ש"ח כולל מע"מ כל אחד לפני חודשיים כמעט. שאלה יותר חשובה מאיפה קנית את הדיסקים במחיר כזה נמוך לאור המצב של היום ?
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים הוא קנה אותם קצת הרבה יותר מלפני חודשיים, קצת לפני ספטמבר בשנה שעברה אייבורי מכרו אותם במחיר הזה.. אני בזמנו קניתי 3 כאלה, ולדעתי זה לא מספיק. לפותח הדיון: אם תוכנת יצרן רושמת לך שהכל תקין+תוכנות כמו HDTUNE עוברות בדיקת תקינות ללא בעיות נוספות - אין מה לדאוג.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים מחבר נרכשו ב19/09/2011 בדקתי כעת בחשבונית. בשימוש מבחינת זמן עבודה = חודש ו27 ימים. חבר שלי כרגע אמר לי שמדובר על הזמן שחלף ממצב אפס סל"ד ועד למצב שהוא מוכן לפעולה וניתן לעשות בו שימוש עבור קריאה/כתיבה.(זמן זה מודדים במילי שניות. ככל שהמס' קטן יותר, כך הכונן יגיב מהר יותר, בדומה למכוניות מ-0 עד 100 קמ"ש)הוא טוען שזה אומר שהכונן שלי הפך לעגלה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 בפברואר 313 שנים ^^^^^ שמע, זה לא שיאי ביצועים, אבל במקרה הזה גם לא צריכים להיות ( להזכירך זה 5400 סל"ד ו"ירוק" ), כאן שם המשחק זה נפח האחסון ולא ביצועים. בתכל'ס, הביצועים בסדר, אם כי ה - CPU USAGE גבוה מידי, כנראה פעלו עוד תוכניות במחשב. שורה תחתונה - תהנה הנה ביקורת עליו http://www.storagereview.com/samsung_spinpoint_f4eg_review_hd204ui
פורסם 2012 בפברואר 1513 שנים מחבר השאלה האם זה ערך תקין לדיסק של 5400RPM... מדובר על דיסק חדש יחסית כידוע לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.