עבור לתוכן

איזה טיונר לקנות למדפסת לייזר brother HL-2035?

Featured Replies

פורסם

קניתי את המדפסת לפני שנה או פחות, ורק עכשיו מתחיל להיגמר הטיונר (שני סמסטרים וכמות הדפסות מטורפת!).

אני רוצה לקנות טיונר חדש, רק לא יודע מה עדיף. סה"כ מדובר בהדפסות שחור, הכל סיכומים, נראה לי שאיכות לא נכנסת כאן כקטגוריה.

אז מחפש אאת הטיונר הכי זול ומתאים, שלא ידפוק איכשהו את המדפסת. מה מומלץ?

תודה

פורסם

תראה מצד אחד במקורי מובטח לך עמידה בסטנדרטים גבוהים של ייצור וגם זה שומר על האחריות.

מצד שני זה יותר יקר מטונר תחליפי (לוקחים טונר מקורי שנגמר, מפרקים אותו, מנקים אותו, מוסיפים אבקה ומרכיבים מחדש) בכ-30% לפחות אם לא הרבה יותר.

רוב האנשים יודעים שבמילא אחרי שנה נגמרת האחריות ואז קונים תחליפים ואם הולך קונים מדפסת חדשה (למרות שבדר"כ זה עובד מצוין כמו מקורי).

פורסם

יש לי בדיוק את אותה המדפסת.. מדפסת מעולה לטעמי.

הדגם טונר המקורי שדרוש למדפסת הוא TN-2005. לי יש את המדפסת כבר 4 שנים והחלפתי טונר בסך הכל פעמיים שלוש גג (כאשר פעם אחת ניסיתי טונר חלופי והוא דיי אכזב - גם נגמר מהר מאד וגם איכות ההדפסה הייתה משמעותית פחות טובה, המדפסת שמשה אותי ללימודי התואר והדפסתי בערך 100 דפים עבור כל קורס של סיכומים ושחזורים). בסך הכל הדפסתי מעל 3000 עמודים.

המלצה שלי - אם יש לך את היכולת הכלכלית - תנסה לרכוש את הטונר המקורי. הוא באמת עושה את העבודה כפי שמתוכנן. אני לא מבטל את השימוש הכדאי בתואם, אבל בכל זאת יש הבדל גם במבנה של התואם (משקל וצורה=> עלול להשפיע).

באופיס דיפו הטונר המקורי עולה 267, נקודה חשובה נוספת - הטונר המקורי שמגיע עם המדפסת הוא לא מלא. הוא מספיק אם אני לא טועה לערך של 700 דפים, בעוד שטונר חדש מספיק ל - 1200 דפים לפחות למיטב זכרוני.

אני אישית ממליץ בחום שכל עוד יש לך אפשרות - תקפיד על הטונר המקורי כרגע - זה לא משהו שעושים כל יום עם המדפסת הזאת וזה שווה לטעמי שקט נפשי ואיכות.

אחלה של מדפסת ומקווה שתנצל אותה ללימודייך כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

השתכנעתי ללכת על המקורי, מה גם שהטונר עצמו החזיק לי כמה מאות דפים (ועדיין לא נגמר), אז התוספת הכספית לאותו סוג תשתלם לטווח הרחוק.

אנחנו מדברים על הדגם הזה בזאפ?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732212

יש אפילו במחיר 210 שקלים, השאלה היא איך אני מזהה שבאמת מדובר במקורי ושלא עובדים עלי בסוף?

פורסם

טונר מקורי מגיע באריזה כחולה של ברדר עם מדבקת מקוריות (כזאתי שבזווית רואים דברים אחרים).

הטונר המקורי מגיע בתוך ניילון בועות גדול סגור לעומת תחליפים שבדר"כ מגיעים בכזה הפתוח.

גם הטונר מגיע עם סרט שצריך להוריד כדי שיתחיל לפעול.

אם אתה רוצה להיות בטוח שמדובר במקורי תקנה במקום שאתה סומך עליו.

פורסם
  • מחבר

אני אקנה השבוע, תודה שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים